CIPRESA -> Sončenje (25.5.2005 19:56:41)
|
Da opišem kako jaz to delam, tudi sama sem ne dolgo nazaj spraševala na forumu če je to vredu, pa nevem kakšnega odgovora nisem dobila nekatere pravijo ja nekatere ne. Vseeno pa me je premagal tale sonček, ker sem nora na sončenje in že prve žarke izkoristim za to. Vedno sem se dobro počutila, sonce mi ni nikoli delalo nevem kakšnih preglavic, seveda pa sedaj ko sem noseča ne sončim trebuščka tako kot ostale dele. Ponavadi se dopoldne tam okrog 10-pol 12h, pa trebušček samo kakih 15-30 minut, potem pa dam kako cunjo na trebušček in se sončim naprej. Včasih samo malo potipam če je trebuh zelo vroč potem se odstranim, da ne pride do pregretja. Popoldne pa tudi tam od 2-3 ali4h isti postopek. Če mi nebi pasalo ali bi se slabo počutila bi takoj šla dol iz sonca. Do sedaj je bilo vse v redu. VEDNO pa vzemi s sabo zeloooo velikooo tekočine, ker te pa moooorrraaaššš piti že če nisi noseča in neko belo odejo ali pa jaz vzamem kar majico ali pa pleničko za čez trebuh, dobro je če je bela da se svetloba in toplota odbija od nje. Tako sem ti kar podrobno napisala kako je pri meni, in mislim da ni nevem kakšne panike.Še vedno se dobro počutim in :duda: brca kot nor vsak dan, tako to razumem da mu ni hudega. LP CIPRERSA:nosecka:
|
|
|
|