aleksandra silvija -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (25.9.2009 17:26:34)
|
Hello! Naj povem, da držim pesti za vse [sm=duda.gif], ki so še v [sm=nosecka.gif] in za vse tiste, ki še pridejo[sm=smiley1.gif]. Kot vidim, tekmujete za 5. mesto. Slovenka, je ali ni +? Kar se pa knjige tiče--res si pridna, predvsem odlična organizatorka in dosledna! BS, tudi za tebe držim pesti! Polma[sm=smiley31.gif], kot so ti že punce napisale. Veliko stvari se uredi, včasih je treba samo kaj prespat, se potem pogovorit. Nya---ti si svojemu z nasveti hotela samo pomagat[sm=smiley36.gif], mi je znano[sm=smiley36.gif]. Samo kaj, ko ti nasveti niso vedno razumljeni kot pomoč. Lunca--kako je v hiši? Kleo---Super, že ime imaš izbrano. Saj ne morem verjet, septembra je skoraj konec, do januarja je še----nič[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Alea--ti imaš res popolno princesko, bi lahko našega Lovlota naučila manir[sm=smiley1.gif] Oblekce----naš nosi 74, nekaj tudi 80, predvsem bodiji, kakšna jakna; čeveljčke ima 19 in v ustih še vedno 8 zob[sm=jezicek.gif]---to je Lovro v številkah[sm=smiley36.gif] RMRM--kako je z bolniško? Naš Lovro je nadvse živahen, še vedno leze povsod tja, kamor niti pod razno ne bi smel, pove še nič (razen MAMA, MAMI, ATA). Sem vesela, ker lepo je, npr. vsako jutro vsi 3-je otroci jedo ovsene, ržene kosmiče z mlekom[sm=smiley36.gif], so prav smešni, lepo je kosilo, malice, večerje. No, lepo glih ne, ker je umazan od do, ampak je sam, tudi z žlico. Naslednji teden ga 1. peljem v vrtec, me kar skrbi, ker do tujcev je zeloooo plah. Sama sem si prejšnji teden zvečer z nožem odrezala del levega kazalca. manjka nekako pol zadnjega členka, vključno z nohtom. Sem šla na urgenco, se vsa tresla, me sprašujejo, če boli---jaz, ne ,ne,,,vse o.k., samo strah me je.....pa me spet sprašujejo, če boli----potem jaz--ne skrbet, z mano je vse v redu, nič mi ne manjka---me je sestra čudno pogledala, jaz pa---no, malo mi manjka, malo prsta, ampak nič hudega, dokler tega ne vidim[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|