aleksandra silvija -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (15.8.2009 19:20:55)
|
Jutro. Dan. Noč.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Anaj--si bolje? Lunca---dobro opravite s selitvijo. Slovenka--ti poskrbi za kako veselo novico.[sm=smiley2.gif] Polma-mislim nate[sm=smiley31.gif] Nya--želim ti prijeten začetek v službi (20. imaš že konferenco, ni res?) Didlinaa-posnemi kaj Saro, da slišimo, kako govori. Bi jo prav rada slišala. Mi razen AAAAAAAAAAAAAAAA ne znamo nič--no, Lovro ne zna.[sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif] L.Daisy---držim pesti, da se tvoja dva čimprej zamotita s kokami in podobnimi igračami. Da bo plezanje in raziskovanje nezanimivo vsaj 1 uro na dan. Kleo--si že nazaj? Tina---tudi tebi želim lep začetek novega šolskega leta. Mtinca---ti tudi krmariš med službo, Laro vrtcem----kako si ti in tvoja princesa? RMRM- pozdravčke tebi in Lukasu ter [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za napredovanje. Samsa--kako slasten zajtrk mmmmmm, prihrani še kakšen zajtrk za september. Alea--kje si? Pooly, BS- in vse ostale ---HELLLOU! Kje smo, sprašuje Lunca. Potepali smo, ne?[sm=smiley36.gif] Mož si je za ta konec tedna sposodil motor (v nakup ne greva, diokler nimava hiše in tudi zato, ker enostavno ni časa). Tako je že včeraj in danes cel dan prevažal zdaj enega in enega in enega...otroka. Celo jaz sem prišla na vrsto. Lovro cel dan ni spal, se je vsega dogajalo, da revež ni utegnil, sedaj pa že lepo spi.[sm=bravo.gif] Zadnji teden je mali postal celo bolj ješč. Zjutraj je zajtrk (ene 3-krat do sedaj, prej ga nikoli ni hotel). Včeraj, ko sem rekla, otroci kosilo, pridite za mizo, je mali začel plezati na svoj stol. Ne moreš verjet, no. In potem celo jedel. Seveda je vsega konec, če mu kdo tišči žlico v usta. Kar poje, poje sam. Jaz moram še spakirat, ker gremo v ponedeljek na morje. Uživajte v teh zadnjih poletnih dneh, meni že kar po jeseni diši. Zjutraj megla, listje, nek posebne vonj. Pa-pa---mogoče se še jutri kaj oglasim ali vas vsaj preberem.
|
|
|
|