lunca144 -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (7.1.2010 14:51:22)
|
Sej vem,da sem smotka,ampak,včasih,ko ni nobene gor,sploh ne vem kaj bi pisala,in potem vržem,sam kako stvar gor,da ne zamremo,zato so pikice in bla,bla,bla,včasih kaj napišem več o tem kaj delamo,pa se mi zdi,da pišem sama sebi,in da to nobeno ne zanima,kot da se neki duvam in potem me spet mine napisat karkoli,mi je pa žal,da vas vedno falim,pridem vedno takrat,ko nobene ni gor,žal.Se pa res trudim,da ne bi zamrle,zato me je pa matejin komentar mal zabolel-priznam,in tokrat tud jaz nisem mela dlake na jeziku.Evo nov odstavek. Dogodek dneva,enej je šel spat,ker je ostal doma,sva mela logopeda in ker so ceste katastrofa,sav prišla okoli 12 domov,in ga dam spat,grem v delavnico,pridem čez čas prečekirat,če je vse ok,in me pokliče mami,mene kakat,pridem gor,in zavoham dreeeeeeeeeeek,pogledam vsepovsod po posteljici sam drek,on nag in nasrad od vratu do nog od dreka-bi me skor kap,in sedaj lepo spi,v čisti sveži posteljici. Kleo-kok,lepo da je meri tako lepo sprejela svojo novo sestrico,in da ti tudi tali pomaga.Ti si se že navadila na nov ritem in novega člana,jaz sem rabila skor eno leto,da sem ugotovila da je lun moj otrok,da ni sam na obisku-če me razumeš,saj sem ga mela rada,ampak kar ni mi prišlo,da je on moj otrok. didlina.........je vse naj,naj,za vaš božič,sem te ža lani spraševala,kako ga praznujete,pa nisem dobila odgovora,upam,da letos bo,daj opiši,mal svoje običaje[sm=bravo.gif]. Evo brez pikic,in z parimi odstavki[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|