|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
9.7.2009 21:31:26   
slovenka
Kleo, izbira zveza pravnikov Slovenije, ne vem natančno, kako to gre... mah, bomo videli, jeseni enkrat menda...

Ja, jaz imam tudi takšne izkušnje, ko je Sofija zelo družabna in bi se z vsemi družila, pa jo veliko ljudi gleda, samo ko hoče Sofija navezat stik, pa se kar stran obrnejo user posted image

Prej smo malo po trgovinah hodili, po predračune za ograjo. Pa je ati to rihtal, midve pa sva se tako igrale, vse mini stolčke sva sprobali, pa bazen z žogicami, tako ga je pihala po trgovinah naokrog user posted image Mi je bilo prav fajn. Ker včasih sem se sekirala za it v trgovino, kaj če bo to in ono, zdaj se pa dere na glas, da jo vsi slišijo, pa mi je samo hecno user posted image

Grem knjigico pisat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.7.2009 8:46:59   
aleksandra silvija
Heja hoj!

Mi smo nazaj.
A me vzamete tu na čveku o otrocih?
user posted image

Za nazaj čestitke EMI in Sofiji, ki sta postali malčici.

Danes me čakajo kupi perila, peka torte in podobne zadeve. Je pa z Lovrom čedalje teže kaj delat.

Uživajte, se tipkamo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.7.2009 8:58:37   
slovenka
Iiiiii, si že nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ti boš te kupe perila in torto zrihtala do 10h, potem boš pa že tukaj user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že v službi, malo je zbudila varuška z zvonjenjem. Se ji še ni dalo vstat in je bila potem malo jezna in se je samo pri meni hotela cartati. Potem jo je pa varuška kar vzela in odnesla med igrače in je bilo ok, pa sem šla... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.7.2009 9:29:52   
lunca14
user posted image user posted image user posted image za mere sofija in lukauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image aleksandra dobrodošla nazaj,ja valda te vzamemo tud na ta čvek,če obljubiš,da boš pridno čvekala,in kako je blo na morju?vreme,voda,hrana,mož,otroci,mami se je kaj spočilauser posted image ?
............slovenka lepo delajuser posted image ....................naš pa je danes tečen,za pop........,se skoz neki cmera,in tečka,pa naspal se ni,pa skoz bi se nosil......mah,bo že,jutri bo sonček,pa toplo bouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.7.2009 10:09:51   
anaj22
ojla

pa mi je končno ratal pridt na rr, včeri sploh ni delovuser posted image

dolenke luštni ste user posted image user posted image user posted image

sofija super za pregled user posted image user posted image user posted image

AS dobrodošla nazaj

jak sem še hotla? mah don sem čeist pozabliva, smo ble včeri z sodelvkami na večerji in sem prša ob pol dvah domov. seveda sem pa dons čist zalimana, pa še talove vreme.
Pritisk mi še kar nagaja nepomaga nič, upam da se vreme kmalu izbolša in posledično tudi moje počutje.

Zdej grem pa še mal počivat, dokler se Jaka potepa z babico in dedijem.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.7.2009 10:34:17   
lonapo
živjo,živjo!

Slovenka-tak stolček sem jest kupila za  Nejca, ko je bil še majhen, v Harvey Normanu so jih imel za cca 6000 bivših sit. Ful je dober, zdej ga pa že Žiga uporablja.

Evo še slikce:

user posted image

user posted image

user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.7.2009 11:34:06   
slovenka
ajej, lonapo, naš je stal pa 50 eur user posted image Saj verjetno je zdaj z eurotom tudi v Harveyu toliko user posted image user posted image user posted image   Kakšne luštne slikice. iiii. Jaz si še ne predstavljam, kako bo to videti, ko bomo imeli več otrok. No, saj še niti noseča nisem, tako da je še čas user posted image Bom ziher tako ponosna kot ti user posted image

anaj, vidiš, to so pa leta, do pol dveh, potem pa cela zalimana user posted image Jaz sem bila tudi lani na obletnici mature, pa sem bila ob polnoči že čist zanič. Takrat je bila Sofija stara 3 mes in še niti spali nismo...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.7.2009 11:36:12   
slovenka
Tu pri nas je pa taka tišina in mir. Še dve urci bom, potem pa grem k svoji pikici. Ne vem, če tudi ni tečkica kot Lun danes...

Mi pa nič ne paše, da moj zdaj dela kar do 17h. V prejšnji službi je zelo redko delal nadure, tu pa imajo zdaj pred dopustom zelo natrpano, še jutri mora v službo. V prejšnji je bil menda samo enkrat v 4 letih tako user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.7.2009 11:38:58   
slovenka
Evo vam še malo Sofije user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

To pa ima biciklček od dedija - pa ne vem, kdaj bo segla do pedalov user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.7.2009 12:20:43   
anaj22
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok luštkani otročki Nejc, Žiga in Sofija user posted image user posted image user posted image

ja slovenka maš prov, ponočevanje ni za mamice, se počutm kot da bo ga celo noč pila ne pa da sem bla v kitajski na večerji

moj razbojnik spi, jaz grem pa na en zmenk z likalnikomuser posted image

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 10.7.2009 12:21:49 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.7.2009 13:05:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok luštkani otročki Nejc, Žiga in Sofija user posted image user posted image user posted image

ja slovenka maš prov, ponočevanje ni za mamice, se počutm kot da bo ga celo noč pila ne pa da sem bla v kitajski na večerji

moj razbojnik spi, jaz grem pa na en zmenk z likalnikomuser posted image

........dej,pust že tega deca na miru,jaz ga nečem videt vsaj en teden,grem raje kr sama na zmenekuser posted image user posted image ...............ja pa nosečnica ,pa ponočevanje tud ne gre skupi,pa kak zgled si svojemu otroku,mislim haaaaalo,da se takoj poboljšaš,in drugič prideš prej domov..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka...........saj,ni treba nič rečt,za slikice,pupa in pol,res zgleda,že ko mala dama,bi ji dala ene dve leti in pol,pa fensi bicikelček mauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lonapo...........tud tvojedva sta cukra,pa kok,sta lepo skupi,naši,se skoz neki v lase skačejo,jih moram zmerij delit,da niso vsi naenkrat skup,ker potem je petelinji zajtrkuser posted image user posted image .................luštna sta user posted image user posted image user posted image taprava bratska lbezenuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.7.2009 13:35:24   
slovenka
lunca, tisto za po nosu, ko štora, bi ji pa dala kar enih 30 let a ne? user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj jaz domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.7.2009 14:31:19   
anaj22
Jaka še kar spi mami bi tud pa bo mogla it počas v službouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
10.7.2009 18:06:50   
polma
No, tole pa pr men tut traja, da se javim...user posted image

imamo pa takole situacijo:
-crknil pralni stroj, kupili novega
-stanovanje razmetno kot bi treščila bomba
-začela sem šivat s sestrinim šivalnim strojem trenirkice iz T-shirtov od user posted image , ki jih ne nosi, da bo naš princ unikatno potrenirkan za v vrtec
-v sredo ponoči gremo na morje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

p.s. aja, da ne pozabim-v sredo ponoči gremo na morje!!!!!
user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.7.2009 18:16:57   
polma
Kaka faca je sofijauser posted image !
Nejc in Žiga sta mi pa n ajbolj lušna v bazenu-bobek in slamica user posted image user posted image !
Meri in Tali sta pa itak za v kak katalog-ne, meri je manekenka za cicibaan, tali pa za Teen magazin. al pa že celo za v Cosmo! Čist po mamici...same dobre bejbe, ni kaj.ma, da pride pobček, da bo od kleo mož imel pomoč pri odganjanju snubcev!!!

vsem, ki ste pokazale svoje user posted image pa en velik user posted image , krasne fotkke!!!!!!

p.s.a sem vam že povedala, da gremo v sredo ponoč na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.7.2009 18:24:52   
RMRM
Dan!

Lonapo in Slovenka, lubkani otročki user posted image user posted image user posted image .

Aleksandra Silvija, welcome back. Upam da ste neskončno uživali user posted image user posted image .
Slovenka, user posted image user posted image user posted image  za predlagano nominacijo. Držimo pesti.

Kleo - ušeska so HB super zdrava,tko da ni teba več antibiotikov jest.

Sem pa vidla, da je moj cukr najmanjši med junijčki user posted image

Slovenka - a sta že izbrala ograjo? Mi2 sva bila danes na dolenjskem in imajo ful bol ugodne cene kot pri nas. Sva se ustavila v Živex trgovini in imajo ful ugodno. Pe eno ključavničarsko firmo sva spotoma vidla za inox ograjo, tud zelo ugodno, vsaj proti našim cenam. Bomo zgleda spet šli po delovno silo na dolenjsko user posted image user posted image user posted image .

Drugač sva pa imela enega majstra na ogledu za kopanje lukenj in betoniranje železnih stebrov za ograjo okrog parcele. Naju je kar malo prizemljilo. 10 eur tekoči meter, pa 120m, se pravi cca. 1200 eur samo za lukne in betoniranje stebrov. Kje so še mreža in stebriuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.7.2009 18:27:32   
RMRM
Polma, še 5x greš spat, pa huraaaaaaaaaaaaaaaa na morje user posted image user posted image user posted image . Super.

Pa a ni fino, ko maš nov pralni stroj, sam škoda ko ne delajo takih, da ven dobiš zlikano perilouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.7.2009 20:43:08   
Anonimen
OJ

AAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS;koncnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polma,a v sredo kam gresteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????????????

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
10.7.2009 21:05:02   
Anonimen

potem DRUGA je tale.....
user posted image
drugi pravilno prilepi slike po vrsten redu...
tole je PRVA.............
user posted image  
in TRETJA...............
user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo Sofijauser posted image

user posted image  ni ji vsecuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
10.7.2009 21:27:22   
Anonimen
kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - jaz sem tud to pomislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
10.7.2009 21:36:54   
slovenka
Kleo, ti, ti. Ni res, je kar tako pravi vrstni red, kot sem jaz nalepila - ker pred tem je še ta slikica:

user posted image

Potem si je s prstom popravila keks v usta, potem je prst še malo v ustih ostal, potem je pa romal v nos user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.7.2009 21:41:17   
slovenka
RMRM, mi pa rabimo 230 m ograje. Sva najprej računala za kovano, pa bi vse skupaj prišlo blizu 100.000 eur. 70.000 sama ograja, potem pa še zidanje osnove itd. To je pa ful preveč za naš proračun. Tako da bova zdaj imela kovano samo na sprednji strani, ob cesti in vhod na parcelo - tega je 30 m. Ostalo bomo imeli pa temno zeleno panelno ograjo. Itak bo ob tem zelenje, na eni strani imamo sosede in bo polna ograja iz cipres še na notranji strani te ograje, pa na enem delu plazeče vrtnice, tako da se ograja niti ven ne bo videla... rabimo pa jo, ker planiramo psa, pa da ne bi ven pobegnil in bi ga povozilo. No, spet too much information user posted image  No, ta panel pa sva naročila v trgovini Jager, te menda ne poznaš. Je precej ceneje od Živexa, vsaj ta 120 cm, kar bomo mi imeli.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.7.2009 21:44:32   
slovenka
polma, uživajte!!!!

Jaz sem pa letos malo negotova, kako bo vse skupaj izpadlo z Barcelono... Hm. Tako da ne vem, a bi se veselila ali skrbela ali kaj user posted image  Samo se mi zdi, da moramo to dati skozi, da vidimo, kako se bo Sofiji zdelo. Mi znanka pravi, da naj Sofijo pustiva pri babici, pa midva to ne moreva, ker se ne bi dobro počutila brez nje. Ona in njen skoz nekje po svetu hodita (Dubaj, NY itd), dojenček je pa pri babicah... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.7.2009 21:46:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ona in njen skoz nekje po svetu hodita (Dubaj, NY itd), dojenček je pa pri babicah... user posted image

OMG - zakaj pa pol mata otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
10.7.2009 21:53:51   
Anonimen
in nikjer nobene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.