|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
19.11.2009 13:33:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ja sej te cist zastopim,saj se se mi.Moja skos nekaj gofla,pa kar glas povzdiguje,samo,ker govori po svoje je drugace...kaj pa jest vem,kako se mi odgovarjauser posted image user posted image

po mojem si misli, sej bolš da me ne razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tako lepo sončno toplo. 16 stopinjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.11.2009 13:33:51   
Anonimen
Zdele mi je sestra povedala,da ima tamalga bolanega,da je tko kasljal,kar po 2h skupaj.Je imel najprej 2dni vrocino,pol kaselj,da mu kar piska...a ni podobno kot pri Patriciji?Kako sploh ugotovijo da ima otrok to novo gripo?je dobil antibiotik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.11.2009 13:34:00   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Slike umikam.,,lunca, si?

.....sm,sm,ja in grem zdejle na en čajček,ker sem začela kašlat,ko star dec,no madonca,kaj pa če mam jaz gripo-ti bogcauser posted image ..................sej bom nehala s temuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.11.2009 13:35:06   
Anonimen
Naši se sam zadaj vijejo v lepe makarončke user posted image sam ko ima mokre lase, jih ima zadaj skor do lopaticuser posted image
Zdej so ji pr stran nekej ekspresno pognali, HB , spredaj pa počasi...sam sem jo mal ostrigla, da ne gre na učke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.11.2009 13:36:14   
Anonimen

ja sej te cist zastopim,saj se se mi.Moja skos nekaj gofla,pa kar glas povzdiguje,samo,ker govori po svoje je drugace...kaj pa jest vem,kako se mi odgovarjauser posted image user posted image

po mojem si misli, sej bolš da me ne razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tako lepo sončno toplo. 16 stopinjuser posted image user posted image user posted image

[/quote

tut pri nas.Bom kar tali ven z Meri nagnala,ker se nisem posesala,bom takrat.ponavadi,ko dam Meri spat,sesalec vklopim...danes sem pa cist pozabila...hmmm,rruser posted image Pol pa nisem mogla,bi se tamala koj zbudla.Drugace jo je pa strah,se ga bojiuser posted image Pa niti baby vaz se ne pozna...aja,ga cakam,samo nekam dolgo se posilja.Moram Rijo mal vprasat..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.11.2009 13:36:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Slike umikam.,,lunca, si?

.....sm,sm,ja in grem zdejle na en čajček,ker sem začela kašlat,ko star dec,no madonca,kaj pa če mam jaz gripo-ti bogcauser posted image ..................sej bom nehala s temuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom še jaz mal taka cinična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, kolk star otrok je?  Drugače je pri majhnih teh virozic veliko veliko user posted image ni nujno da je pujsova gripauser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.11.2009 13:37:39   
Anonimen

Naši se sam zadaj vijejo v lepe makarončke user posted image sam ko ima mokre lase, jih ima zadaj skor do lopaticuser posted image
Zdej so ji pr stran nekej ekspresno pognali, HB , spredaj pa počasi...sam sem jo mal ostrigla, da ne gre na učke.

saj vem,da skos nekja vadis kot frizerka.Bogi otrok...najprej puncke,zdaj Sarauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.11.2009 13:38:14   
Anonimen
U Kleo, ste se zmenile da ti pošlje gor k vam? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.11.2009 13:39:02   
Anonimen

saj vem,da skos nekja vadis kot frizerka.Bogi otrok...najprej puncke,zdaj Sarauser posted image user posted image

Pa dej ne me j.e.b.a.t no.,..se že 2 dni spravljaš nekej name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.11.2009 13:39:27   
lunca144

Zdele mi je sestra povedala,da ima tamalga bolanega,da je tko kasljal,kar po 2h skupaj.Je imel najprej 2dni vrocino,pol kaselj,da mu kar piska...a ni podobno kot pri Patriciji?Kako sploh ugotovijo da ima otrok to novo gripo?je dobil antibiotik.

..........ne,veš,dokler ti ne vzamejo brisa,in stestirajo,pa pri gripi ne dobiš antibiotika,ker je virus...........bogi mali,vlažit prostor,da ni suh,polagat,kaj toplega na prsi,veliko,veliko pit,pa dajat ogromne količine fiziološke,v nos,priporočajo tudi grgranje tople fiziološke rastopine,pa mlačno fiziološko v nos -spiranje,baje gredo virusi hitreje stran.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.11.2009 13:40:42   
Anonimen
Pa ne pozabit naročit, naj si da pred vsak prostor čebulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je bla najbolj močna kar sem jih prebrala na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.11.2009 13:41:31   
lunca144
user posted image cinizem..............kako veš,da je svinjska gripa?
,če ti začnejo pomije dišatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.11.2009 13:42:04   
Anonimen

Pa dej ne me j.e.b.a.t no.,..se že 2 dni spravljaš nekej name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej te ne za..ebavam...cist resnouser posted image

ja sva se zmenile
otrok je star 3leta in pol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.11.2009 13:43:28   
lunca144

Pa ne pozabit naročit, naj si da pred vsak prostor čebulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je bla najbolj močna kar sem jih prebrala na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.............ja tale pa je močna,kaj da bacili ne gredo naprejuser posted image user posted image ,pa česen okrog vratauser posted image user posted image
..............samo glede fiziološke se pa ne hecam,te prepuca po dolgem in čez,jaz,jo mam v hladilniku en liter

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.11.2009 13:43:34   
Anonimen

jaaaa,pa kar v torbici naj jo se ima...samo je dilema-narezana ja,ampak prazena ali surova...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.11.2009 13:45:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

..........ne,veš,dokler ti ne vzamejo brisa,in stestirajo,pa pri gripi ne dobiš antibiotika,ker je virus...........bogi mali,vlažit prostor,da ni suh,polagat,kaj toplega na prsi,veliko,veliko pit,pa dajat ogromne količine fiziološke,v nos,priporočajo tudi grgranje tople fiziološke rastopine,pa mlačno fiziološko v nos -spiranje,baje gredo virusi hitreje stran.

njemu so vzeli kri...grgranje...samo ne vem ce on to zna

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.11.2009 13:47:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narezana, popraženauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image

Kleo, kolk te bo pršlo vse skupaj, če smem vprašat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.11.2009 13:48:47   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narezana, popraženauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image

Kleo, kolk te bo pršlo vse skupaj, če smem vprašat?

vprasas lahko,samo ne vem za kaj se gre?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.11.2009 13:49:19   
Anonimen
aja,kolk sm blonduser posted image ...15eu s postnino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.11.2009 13:50:49   
Anonimen

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image domine.....user posted image kaj pa pomioje??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.11.2009 13:51:23   
Anonimen
user posted image oooooooooooooooo,hahahahaha,se hujsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.11.2009 13:51:59   
Anonimen
Kleo, pejt rodit, si tolk razposajenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.11.2009 13:55:27   
Anonimen
joj,sem takoj za.Dost mam teh kil,pa racanja,pa zgage,pa...no,zdej se je pa mericka zbudkala.Jupi,jest pa cel cajt njenega spanja na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde,mejte se...ti Didli pa pejt mal mim zavesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.11.2009 13:58:10   
Anonimen
Pridi mi družbo delatuser posted image user posted image user posted image user posted image sej boš sam gledala, obljubimuser posted image

Jaz se moram pa tud odpravt, šibamo pol naprej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.11.2009 14:56:44   
mate0ja
o ste dobre volje. Vam prav zavidam. Jest mam pa tak kaos v službi. Komurkoli dam navodila jih razume po svoje. Val da na lažji način. In tako smo ostali brez mailov, računi narobe izdani, članki obljavljeni nepopravljeni, direktor je bil včer na fuzbalu pa ma dons bolniško ... pa kaj a kitajsk govorim????

Didlina Slikice prosim prosim.

za kašelček je pa najboljš v cunjo zavit kamilice in to cunjo pogret v mikrovalovki al pa nad paro. Nekaj sekund je dovolj, ker sicer se cunja zažge. POl pa to daš na prsa pod majčko. Pa s tea tree namazat po grlu in po nosu ter z materino dušico po prsih. No če si fen Justa. Sicer pa kaj drugega. Pri nas pali. Sm malo v dveh dneh spucala k je neki kašljala in smrkala.

Za ostalo pa nimam časa. Se mi domov mudi, ker moj teži, da je nujno treba v šoping, ker je samo ena vrsta salame doma user posted image user posted image user posted image user posted image in on sam ne bo šel, ker ne pozna imen salam, pol mu pa trgovka napačne proda. Titi

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......