lunca144 -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (16.11.2009 20:11:27)
|
aleksandra............groza tole s patricijo,ampak ,saj itak pravijo,da je ta gripa blažje oblike od običajne,zakaj ste pa razmišljali o cepljenju,kaj te je pretehtalo,da je bolje?Glede službe se pa nesekiraj,najprej so otroci in njihovo zdrvje,potem pa služba,saj razumejo to-morajo.Še nekaj od koga imaš tablete od ameriškega slamnika,in kje si jih nabavila. kleo.......važička,a,da mate že smrečico?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],pa za datum[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],skor za novo leto,a ne bi raje naslednje leto rodila,dej,no razmisli[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mateja..........hvala za jutranjo kavo,na,žalost,je pa še nisem utegnila danes spit,sva bila na montaži,potem,so bili pa otroci,nekaj časa,sva bila z lunom zunaj,medtem je šel maj k zobarju,se,mu je začel nabirat gnoj v zobu,tako,da mu je predrl,da mu sedaj teče ven,pa še enga mu je pobrusil,in je bil tako,priden,da,ga je dal na tablo ekstremno pogumnih[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif],kok,je bil ponosen nase............ma,mi je všeč,da mamo tuki,tako dobrega zobarja,ki res zna delat z otroci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],sedaj vem,da bo hodil,brez straha k zobarju,in da si bo še z večjim veseljem pral zobke. Jaz sem že bolje,samo še šmrkam,in pljuvam ko star dec[sm=zmeden.gif],sam,da gre ven.
|
|
|
|