aleksandra silvija -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (19.10.2009 16:18:18)
|
Ojla mamice! RMRM----saj ne morem verjet, no![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Zate in za Lukasa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] To, da Lukas napreduje po "regelcih" bi moralo biti zadosten razlog, da ti dajo bolniško. Kaj ni očitno, da mali napreduje, ampak počasi in zato, ker se njegova mami tako veliko ukvarja z njim? Veš, kakšno pritožbo še vseeno napiši. Mogoče iz čisto osebnega vidika. Lukas se mora naučit toliko stvari, ki so večini samoumevne in zato rabi čas, vaje. Sem pa zelo vesela, da napreduje! Slovenka--pridna in res odlična organizatorka si. Kleo---iiiii, šoping za [sm=duda.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] SPANJE---hm, berem, da otročki slabo spijo. Mi smo tudi v tem klubu.[sm=smiley13.gif] Ponoči se kar prebuja, joka. Zjutraj je pokonci ob 5-ih, nato je danes v vrtcu ob 8.30 zaspal za eno uro, po kosilu pa ni šel spat. Možno, datudi našemu kakšen zobek leze na plano, jih ima še vedno samo 8. Pa k besednemu zakladu, ki zaenkrat zajema le MAMA/MAMI, je dodal NE! Si pa zna nosek obrisat. dejansko v robček, ki mu ga damo pihne, piha in se obriše. No, nekaj popravkov brisanja "muc" iz ličk potrebuje, ampak pihne. Mi je tako smešen.[sm=smiley36.gif] Sicer pa hodim v službo in moram povedat, da mi to zeloooooooooooooooooo paše. Malo druge skrbi, misli in ne stalno kaj skuhat, kje so smeti, drobtine, perilo, koliko je cukra....... Saj je tempo v službi, ampak meni je super. Zaenkrat. Če bom na to pozabila, me kdaj kasneje spomite.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|