Ali je to normalno (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Ali je to normalno (25.5.2005 17:07:54)

Že cca 1 teden mogoče malo manj me zjutraj ko vstanem tako boli tam spodaj, da sploh ne morm normalno hodt.
Najprej se kumi pokonc spravm iz ležečega v sedeči položaj, še teži mi je pa ustat. Me tako zaboli, da bi kr zatulila.
Potem pa morm prav na silo še malo po stanovanju sprehodit da se vse skupaj skp sprav, ker se mi zdi da prav čutim kako mi narazen leze. :ups:
Zdej pa me zanima ali je to normalno ali so to kakšne čudne bolečine, ki je boljš da jih svoji G zaupam?:zmeden::zmeden::zmeden:

Čez dan sicer mine sam kaj ko se zgodba zjutri spet ponovi.

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:36t

Anonimen -> Ali je to normalno (25.5.2005 17:09:29)

Po vsej verjetnosti ni nič narobe ampak zakaj bi te brez veze skrbelo. Zagrabi telefon in pokliči G in mu povej kaj te muči. Tako se boš najbolje pomirila, če res ni nič.

LONA13 -> Ali je to normalno (25.5.2005 17:11:52)

verjetno se ti samo kosti raztegujejo.
tud mene je bolel, pasem vzela magnesol pa je blo bolš

:sloncek::nosecka:

Maša -> Ali je to normalno (25.5.2005 21:42:58)

Rozi81, glede na to da sva obe junijki ti rečem da se je vse to pomoje normalno,...in vsak teden bo verjetno huje, mene že vse špika, peče, boli, tišči,...pa kot kaže je vse o.k.

Ni pa seveda odveč če ob naslednjem pregeldu omeniš G.;)

lp,
midva:nosecka:

pika78 -> Ali je to normalno (25.5.2005 21:50:54)

Pod tvoj post bi se pa lahko podpisala tudi jaz.
Tudi mene je ene 2 tedna nazaj začelo (predvsem ponoči oz. zjutraj, ko sem vstala) boleti spodaj - pa ne vem, ali je to sramna kost ali kaj? Po mojem ni to nič narobe, ampak se le kosti raztegujejo. Je pa res zoprno - mene še sedaj boli skoraj vsako jutro in včasih še čez dan, predvsem med hojo.
No ja, sej bo boljše - ta dva tedna bomo že še potrpeli, a ne!
LP, Pika

katarina2004 -> Ali je to normalno (25.5.2005 23:03:47)

Drage moje "junijke"!

Tudi jaz se vam pridružujem zadnji teden tudi mene vse tišči, špika (ostra bolečina v sp. predelu) sem že mislila, da so to popadki pa zgleda, da je to normalno dogajanje pred rokom. Bila sem na pregledu zaeenkerat je vse ok, pikica je že obrnjena z glavico navzdol.

LP

Katy in 37 skoraj 38 t.:duda:

pravljica -> Ali je to normalno (26.5.2005 9:00:11)

mene že to kar nekaj časa muči...predvsem ko ležim in se poskusim obrnit ali vstat, pa če noge prekrižam...ko hodim je uredu
sem povedala G in je rekla, da imajo ene zelo velike bolečine, druge pa nič...v glavnem ni panike, pač boli :zmeden:

Stran: [1]