aprilska34 -> Kamp Sirena - Rogoznica (26.6.2009 13:21:43)
Ali ima kdo mogoče izkušnje s kampom Sirena- Lokva Rogoznica, to je kamp nekje 26km južno od Splita. Si ga ogledujemo na spletu, pa nas zanimajo konkretne izkušnje?
evangelie -> RE: Kamp Sirena - Rogoznica (12.8.2009 7:54:24)
Aprilska34, ste se mogoče odločili za ta kamp? Tudi mi si ga ogledujemo in bomo verjetno šli v začetku septembra, pa me zanimajo izkušnje... lp, eva
grenthal -> RE: Kamp Sirena - Rogoznica (13.8.2009 19:44:56)
Zelo vam ga priporočam! Mesta za šotore so v globoki senci, plaža je zelo lepa, osebje prijazno. Za nas je to mali raj, kamor se vedno z veseljem vračamo.
Bojana 29 -> RE: Kamp Sirena - Rogoznica (13.6.2013 12:05:07)
Končno so se temperature dvignile in začeli smo planirati dopust. Letos si oglejujemo kamp Sirena - Rogoznica. Nikjer pa ne najdem nobenega podatka o plaži - zanima me kakšna je plaža in kako daleč je do plaže? Prav tako me zanima ali je pot do morja zelo strma - s slik je videti kar strmo? Ker imam dva majhna otroka me ta dva podatka zelo zanimata. Če pa dobim še kakšno informacijo je bom zelo vesela (je v bližini kakšna sprehajalna pot, je možno v kampu dobiti sladoled (sprašuje moja hči), je v kampu ali v bljižini trgovina?). 100 x hvala za odgovore.