|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Orgametril in PCO
26.6.2009 12:21:31   
ratatuj
se opravičujem če obstaja že kje sorodna tem user posted image
Prišla sem od G in sem malo zmedena...  Danes mi je naredil ultrazvok in ugotovil, da imam PCO-oba. Zato imam že skozi težave z neredno user posted image .
Povedala sem mu tudi, da se trudim zanositi in mi je za začetek predpisal tablete ORGAMETRIL za sprožitev tečke... potem pa me dal za 3 mesece na DIANE 35?! Meni nič jasno... zakaj spet kontracepcija? Njegov odgovr je bil, da pomagajo pri zdravljenju PCO?! Pričakovala sem Komiflen za ovulacijo... in ne spet kontracepcijskih ( sedaj sem pol leta brez njih)..... GROZA!!!! Čisto sem zmedena user posted image .... Je imela katera podoben primer user posted image  Oziroma kej ve porečete na vse to?
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Orgametril in PCO
28.6.2009 9:56:40   
ratatuj
Res nima nihče kakšnega komentarja/izkušnje na mojo situacijo?! user posted image  Kar groza me je spet začeti jemati KT! user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2009 10:40:00   
Anonimen
PCO pomeni kaj?

(odgovor članu ratatuj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2009 16:23:56   
urša28
hej,,

no skoraj na istem sem jaz,nimam menstruacije in imam policistične jajčnike,marca sem imela laparoskopijo,sedaj pa jemljem tablete klomifen,mislim,pa da res pomagajo pri pco kontracepcijske tablete,meni jih ni dal,tko,da je najboljš,da pokličeš svojega ginekologa in ga o tem povprašaš,,a laparoskopijo si že imela?

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2009 23:09:53   
VRTNICA84
Meni so ugotovili policistične jajčnike na uz. Samo meni moja ginekologinja ni predpisala nobenih tablet. Pa tudi nisem imela rednih menstruacij. Pa sem brez problemov zanosla zdravouser posted image .

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2009 12:55:35   
ratatuj
IZVIRNO SPOROČILO: urša28

hej,,

no skoraj na istem sem jaz,nimam menstruacije in imam policistične jajčnike,marca sem imela laparoskopijo,sedaj pa jemljem tablete klomifen,mislim,pa da res pomagajo pri pco kontracepcijske tablete,meni jih ni dal,tko,da je najboljš,da pokličeš svojega ginekologa in ga o tem povprašaš,,a laparoskopijo si že imela?

srečno

Ne, laparo še nisem imela... sedaj mi je prvič ugotvila PCO- oz. so me prvič pregeldali z UZ. Sem pa svojo zgodbo povedala tudi dr.Pušenjaku in tudi on ni mogel razumeti odločitve G, da mi je predpisala Diane35?!
Torej sem se odločila, da bom Orgamtril pila, da dobim user posted image .. potem pa ne bom nadaljevala z KT, ampak bom počakala do oktobra, ko sem naročena pri svojem G, da se pomenima naprej!

Hvala vsem za izkušnje in mnenje! user posted image

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?