temno rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

piki4ca -> temno rjav izcedek (26.6.2009 11:48:49)

Sem v sedmem tednu nosečnosti, in danes se mi je pojavil temno rjav izcedek, kot nekakšen smrkelj (kot iz nosu), samo da je bil temno rjav. Malo me je strah, da ne bi bilo kaj narobe, ginekologinja je na dopustu, pregled pa imam komaj 8.7. Mislite, da je lahko karkoli narobe in da naj grem k dežurnemu ginekologu ali naj pač mirno počakam do 8.7.?

Lp, Lidija

eternety -> RE: temno rjav izcedek (26.6.2009 14:43:26)

Svetujem ti, da greš na urgenco, da te pogledajo za vsak primer. Držim pesti, da bo vse uredu.

Anonimen -> RE: temno rjav izcedek (26.6.2009 15:56:08)

Res zanimivo, meni se je tri-krat to zgodila pa vsakič ravno takrat ko so bili prazniki in sem morala na urgenco[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], vsakič sem dobila dabroston oz. utrogestan in strogi počitek do 13. tedna.... tako, da mislim, da moraš na vsak način se it pokazat. 

piki4ca -> RE: temno rjav izcedek (26.6.2009 19:13:06)

Hvala za odgovore, je bil čisto majhen izcedek. Upam, da bo vse v redu, če pa se bo jutri ponovilo, pa bom šla na urgenco. A ve kdo, kje je to v Mariboru, na urgenci v splošni bolnici ali v porodišnici?

Lp, Lidija

eternety -> RE: temno rjav izcedek (27.6.2009 7:53:00)

Greš na ginekološki oddelek, kjer obravnavajo nosečnosti do 16. tedna. V kletnih prostorih je sprejemna ambulanta, kjer te bodo pregledali. Ta stavba se nahaja, ko prideš iz glavnega vhoda na levi strani oz. pod porodnišnico. Drugač pa vprašaj vratarja na glavnem vhodu in te bo usmeril.

Stran: [1]