|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čebele, čmrlji in seršeni
25.5.2005 16:32:10   
Divja vijolica
Teh imamo namreč na terasi OGROMNO.Stanovanje imamo na vrhu hiše, pod in ob strehi pa je les. In v tem lesu se zbirajo omenjene živalce.
Ravno prejle sva mislila z :duda: malo uživat na teraso na sonček in kaj zagledam ogromnega,gromozanskega seršena. Najhuje je,da vsakič, ko odprem balkonska vrata ali okno notri prileti ali čebela, čmrlj, ptič... Prišlo je do tega, da se jih bojim, bolj kot karkoli. Potem pa še razmišljam takole: "kaj če se mi zaplete v lase, kaj če ga pohodim, kaj če ga :duda: prime,...videla(v mislih) celo seršena v velikosti človeka, ki pride v spalnico, kjer spimo.
Kako se znebiti teh žuželk? Ali obstaja kaj, kar bi jih odgnalo? Prosim na pomoč!
;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.5.2005 16:34:32   
kimi
Če ne bo šlo drugače boste mogli dati mrežo na vrata in okna:zmeden: ne vem če kaj obstaja da bi jih odgnali:zmeden:

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2005 16:38:09   
Anonimen
Uf, za sršenje gnezdo mislim, da ga je treba uničit pozimi, ko sršeni spijo al tko nekak. Ker če jih razjeziš, ti trda prede, te bo lovil, dokler te ne piči. Pa te ne mislim strašit ampak dajte res mrežo na okna in pokliči eno podjetje, ki se ukvarja s takimi stvarmi in vprašaj za nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 16:41:08   
Divja vijolica
Ja sej mrežo bomo itak dali, čimprej. SAmo jaz bi bila rada čez dan malo na terasi, kjer jih je pa največ. Zgleda, da bo res treba pozimi v lov na gnezda. A sršeni te pa kar lovijo, joj groza. :(

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 16:48:00   
Anonimen
Ma no, sej ni tko, da k te bo videl bo pa kar priletel in te pičil. Ampak moj oče je razlagal, ko so bili mulci so ene sršene nekaj dražli in so tolk časa za njimi leteli, da so jih pičili.

Če mu daš mir, te kar brez veze ne bo pičil.

Verjamem pa, da je res zoprno in prvo šanso ko boste imeli, se znebite te nadloge.

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 17:16:14   
baguSka
Tud mi mamo na morju non-stop te probleme. Vsakič k vidmo da delajo novo gnezdo ga podremo in je. Takrat je še uredu, ker pač v njem še ni jajc.

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2005 17:25:14   
Tanyya
mi smo imeli na podstrešju čebele ki so imele gnezda.Stran smo jih pa tako spravili,da smo prostor zaprli in ga zadimili.Vse so pocrkale in zdaj je mir.Moram potrkati!

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2005 17:26:37   
baguSka
Ja žou se vračajo in vračajo.. Mreže pa le dejte gor, ker pr men so skoz u spalnco hodile.:(

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2005 19:06:44   
Anonimen
mi smo prejšnji vikend menjali streho in moram priznat da je bilo toliko teh gnezd od os, ptičev in upam da jih sedaj nekaj časa nebo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2005 9:28:37   
pupika
Punce pri nas je tudi polno sršenov, os,... Jaz se sršenov tako bojim, da ga samo slišim, tako šprintam, kot bi jih imela polno v riti. Pri nas je tast enkrat vzel cunjo in zaprl luknjo tam kjer imajo gnezdo, ter potem to še vse skupaj skuril. Je pa razlika, da so pri nas imeli gnezdo v drevesu.Moj ljubi pa samo da ga vidi, pa ga že lovi z muholovcem ali pa z cajtngom in na koncu vedno moj zmaga proti sršenu.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?