Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 16:32:10
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Teh imamo namreč na terasi OGROMNO.Stanovanje imamo na vrhu hiše, pod in ob strehi pa je les. In v tem lesu se zbirajo omenjene živalce. Ravno prejle sva mislila z :duda: malo uživat na teraso na sonček in kaj zagledam ogromnega,gromozanskega seršena. Najhuje je,da vsakič, ko odprem balkonska vrata ali okno notri prileti ali čebela, čmrlj, ptič... Prišlo je do tega, da se jih bojim, bolj kot karkoli. Potem pa še razmišljam takole: "kaj če se mi zaplete v lase, kaj če ga pohodim, kaj če ga :duda: prime,...videla(v mislih) celo seršena v velikosti človeka, ki pride v spalnico, kjer spimo. Kako se znebiti teh žuželk? Ali obstaja kaj, kar bi jih odgnalo? Prosim na pomoč! ;)
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 16:34:32
|
|
|
|
kimi
|
Če ne bo šlo drugače boste mogli dati mrežo na vrata in okna:zmeden: ne vem če kaj obstaja da bi jih odgnali:zmeden:
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 16:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, za sršenje gnezdo mislim, da ga je treba uničit pozimi, ko sršeni spijo al tko nekak. Ker če jih razjeziš, ti trda prede, te bo lovil, dokler te ne piči. Pa te ne mislim strašit ampak dajte res mrežo na okna in pokliči eno podjetje, ki se ukvarja s takimi stvarmi in vprašaj za nasvet.
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 16:41:08
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Ja sej mrežo bomo itak dali, čimprej. SAmo jaz bi bila rada čez dan malo na terasi, kjer jih je pa največ. Zgleda, da bo res treba pozimi v lov na gnezda. A sršeni te pa kar lovijo, joj groza. :(
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 16:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma no, sej ni tko, da k te bo videl bo pa kar priletel in te pičil. Ampak moj oče je razlagal, ko so bili mulci so ene sršene nekaj dražli in so tolk časa za njimi leteli, da so jih pičili. Če mu daš mir, te kar brez veze ne bo pičil. Verjamem pa, da je res zoprno in prvo šanso ko boste imeli, se znebite te nadloge.
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 17:16:14
|
|
|
|
baguSka
|
Tud mi mamo na morju non-stop te probleme. Vsakič k vidmo da delajo novo gnezdo ga podremo in je. Takrat je še uredu, ker pač v njem še ni jajc.
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 17:25:14
|
|
|
|
Tanyya
|
mi smo imeli na podstrešju čebele ki so imele gnezda.Stran smo jih pa tako spravili,da smo prostor zaprli in ga zadimili.Vse so pocrkale in zdaj je mir.Moram potrkati!
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 17:26:37
|
|
|
|
baguSka
|
Ja žou se vračajo in vračajo.. Mreže pa le dejte gor, ker pr men so skoz u spalnco hodile.:(
|
|
|
|
Čebele, čmrlji in seršeni 25.5.2005 19:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo prejšnji vikend menjali streho in moram priznat da je bilo toliko teh gnezd od os, ptičev in upam da jih sedaj nekaj časa nebo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?