čipka -> RE: umrl michael jackson (26.6.2009 11:35:51)
|
Michael Jackson-KING OF POP! On je bil in je še vedno moj idol. Že prvič ko sem bila stara enih 4 ali 5, sem si želela plesati kot on. Hotela sem imeti iste kodrčke, kot v spotu Billy Jean. Da ne povem koliko denarja sem zmetala za razne revije, da bi imela poster, takrat so imeli samo v reviji bravo. Vse sem ob živce spravljala, ko sem nonstop vrtela njegove komade. Bil je eden največjih zvezd v zgodovini glasbe. Unikaten. Že od malih nog-pri 6 je mogel nastopat skupaj z brati. V enem intervjuju z Oprah je povedal, da so ga peljali v šolo za 3 ure in po šoli odpeljali direktno v snemalni studio, kjer je mogel snemat do poznih jutranjih ur. Če se je karkoli upiral, ga je njegov oče pretepel in pustil posledice tudi, ko je odrastel. Rekel je tudi, da ko so cele dneve snemali ni smel se igrat z drugimi vrstniki, le z žalostjo jih je gledal kako se igrajo vzunaj. Zato nikoli v življenju ni imel "svojega" življenja. Da o njegovih pesmi ne govorim. Njegov Thriller se je prodajal v 100 miljonih izvodih. Kar se tiče njegovega osebnega življenja, je to njegova stvar. Jaz ga občudujem kot pevca in plesalca. Vedno je bil in bo v mojem srcu. Če ga je izdalo srce-ni čudno-hotel je imeti celih 50 koncertov v roku 1 meseca. Če bi imela njegovo karto, ne bi hotela denarja nazaj, ostalo bi mi v spominu, da sem hotela na njegov koncert. Takrat, ko so se karte prodajale sem hotela preko spleta kupiti karto in iti na njegov koncert, vendar je bilo že vse prodano. Prepozna sem bila. Kasneje so se prodajale iste karte po netu za 1000 in še več €. Enostavno je bilo preveč zame. Uf, sploh ne vem vel kaj naj napišem. Celo jutro sem že čist adijo. Enosatavno bom rekla- Michael Jackson-upam, da zdaj kjerkoli si, da si našel svoj mir. Love You forever.
|
|
|
|