Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 21:38:48
|
|
|
|
pipic
|
Skoraj povsod v ot. trg. Od BC,Pikapolonice itd
|
|
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 21:39:45
|
|
|
|
sonček33
|
pipic, a res? o hvala ti. se mi je zdelo, kot da bo to težko dobit, če pa se, je pa res prima.
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 21:41:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A morda katera ve, se da kupiti original prevleko za AS Maxi cosi? Ali pa če pozna katera koga, ki bi jo sešil. običajno po naročilu, vprašaj pri uvozniku. varianta pa je, da daš samo letno prevleko čez. Jaz sem npr. spraševala za Concord trimaxa - naročijo, barve ne moreš izbirat, kar pride pač pride. Cena pa je za polovico redne cene stolčka. Za tak denar pa se že skoraj novi dobi v akciji.
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 21:41:46
|
|
|
|
EMILY 3
|
imajo ti v BC.letne prevleke.na spletu.
|
|
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 21:42:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipic Skoraj povsod v ot. trg. Od BC,Pikapolonice itd verjetno misli prav prevleko, ne samo vrhnjo - letno.
|
|
RE: Nova prevleka za otroški avtosedež 25.6.2009 22:25:26
|
|
|
|
Isabellabina
|
Katja&Alen v Domžalah sešijejo po tvojem kroju.Sama si izbereš blago .Jaz sem dala delat in sem izbrala takšnega ,da mi sedaj v sedežu nič ne švica.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.