linči 312 -> RE: lulanje po previjalni (26.6.2009 10:52:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka priznaj- ni lepšega, pa če je vse polulano ali pokakano pa prav res je. moja je prvi mesec lulala, še bolj pa kakala skoraj pri vsakem previjanju. in smo podstavili milijon pleničk pod ritko na koncu pa seveda zavili v čisto pleničko. potem se je to umirilo. in kaj bi danes, ko že četrti dan ne kaka, dala, da bi se pokakala kar na previjalno podlogo. tud sicer prakticiram, da je moja pikica in njena ritka kar se da na zraku. sploh prejšnje dni, ko je bilo peklensko vroče, sem kar na zakonsko posteljo razgrnila muellerjevo previjalno podlogo, malo slekla ven iz plenice (ker komu pa paše bit v plenici cele dneve pri 30 stopinjah in več), jo imela samo v bodiju in sva se crkljali tud po uro in več, pa se igrali in peli,... in ne le polulala, tudi pokakala se je še kam drgam ne le na podloge. kadar namreč ne kaka več kot dva dni, jo slečem in potem telovadiva in se smejiva in ona z vsem vesljem spušča vetrčke[sm=smiley36.gif], jaz pa prav dobro vem kdaj bo spustila še kaj več kot le vetrčke. razen prvič, ko sva to pčeli in je vse letelo po meni in steni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. kašen hec[sm=jezicek.gif]. jaz sem potem mojo malo pikico očistla, njen oči pa je steno opral. in kako lepa je sedaj stena. pač malce pisana. a ja, še prej pa smo vse pofotkal, za spomin, da se bomo tudi čez 20 let lahko smejal na ta račun[sm=smiley36.gif]. skratka, naj lulajo in kakajo naši sončki. pa četudi kar vsepovprek. to je pač del starševstva.
|
|
|
|