MATEJKA_ -> RE: strahovi v prvih tednih nosečnosti (10.7.2009 11:54:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Ojla punce! Danes zjutraj sem bila za umret. Spala itak nisem celo noč, ker me je skoz tiščalo spodaj. Zjutraj, ko sem se zbudila pa slabo za znoret. Vendar sem šla vseeno v službo. To je bila šele napaka - vendar sem nekako prebrodila, čeprav sem se vlekla kot megla. Izcedki so bili še kr prisotni (malenkost) in ker bolečina še ni popustila, zato asem šla danes k svojemu G. Najprej sestra vsa živčna, da bi mogla jutri pridet, ko imajo pregled nosečnice, pa sem ji kr rekla, da me je strah in da čutim, da nekaj ni vredu. No, potem me je G pregledal in čim je pogledal v nožnico, je rekel, da je krvavitev v maternici. Dal me je ponovno na UZ in videl malo pikico, ki utripa (včeraj niso še nič videli). Diagnoza - grozeči splav. Dobila bolniško in strogo mirovanje, ter Dabroston. Bila sem vesela in hkrati žalostna, da ne gre tako, kot bi moralo it. Zdaj se predvsem ubadam s tem, kako oz. kaj naj povem v službi. Upam, na najbolje in da bo pikica lepo rastla naprej. sem lani imela identično težavo. v 9. tednu sem šla še 2x v službo, pa sem naenkrat začela spet krvavet (je bilo takoj po novoletnih praznikih). 2 dni kasneje sem imela reden 1. pregled pri svoji g in tako sem po navodilih g ostala 3 mesece v bolniški, nato mi jo je podaljšala do konca. in lani avgusta sem rodila zdravo deklico. tako, da ti samo poslušaj svojo g, počivaj in miruj do 14 .tedna, pol pa bo boljše.
|
|
|
|