Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:43:42
|
|
|
|
kajča
|
ja vem enaena ampak nisem mogla zdržat, sej mi je žal
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:53:24
|
|
|
|
pupika
|
kajča sej če je bila črtica full bleda, bo pa po zaostanku full močna. Počakaj vsaj do dneva ko, moraš dobit M, se pravi do nedelje. Jaz držim :miska::miska::miska::miska: zate, da boš zagledala zelo močni :roza::modri:
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:57:07
|
|
|
|
marrusa
|
Ta mesec sem se prvič odločila,da testa ne delam prej,preden mi ne zaostane :hudicek: vsaj en dan. Romed test imam v predalu in upam,da ga bom lahko jutri sprobala.Sam imam tako slab občutek,ker se mi zdi,da je :hudicek: že čist na poti in jo bom kmalu zagledala.
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:05:18
|
|
|
|
pupika
|
Marrusa poskusi da ne bi preveč premišljevala o M. Boš videla tako ti bodo dnevi tako zelo hitro minili, da boš skoraj pozabila, potem pa delaj test. Zate :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:05:59
|
|
|
|
kajča
|
marrusa močno držim pestke zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: znaki za :nosecka:kot je že pupika povedala, so podobni znakom za :hudicek:, tako da ni rečeno da jo dočakaš :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:10:09
|
|
|
|
marrusa
|
pupika,saj vem,da preveč razmišljam,ampak na morem pomagat.Vedno me zgrabi zadnji teden v ciklusu in iščem vsemogočne znake.Ta mesec jih pa ni,so pa samo na prihajajočo :hudicek: Upam,da bo nasljedni mesec več sreče.
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:12:05
|
|
|
|
marrusa
|
kajča,tudi jaz stiskam pesti zate,da boš konec tedna zagledala :roza::modri:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?