|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-)
26.5.2005 8:43:42   
kajča
ja vem enaena ampak nisem mogla zdržat, sej mi je žal

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.5.2005 8:53:24   
pupika
kajča sej če je bila črtica full bleda, bo pa po zaostanku full močna. Počakaj vsaj do dneva ko, moraš dobit M, se pravi do nedelje.

Jaz držim :miska::miska::miska::miska: zate, da boš zagledala zelo močni :roza::modri:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.5.2005 8:57:07   
marrusa

Ta mesec sem se prvič odločila,da testa ne delam prej,preden mi ne zaostane :hudicek: vsaj en dan.
Romed test imam v predalu in upam,da ga bom lahko jutri sprobala.Sam imam tako slab občutek,ker se mi zdi,da je :hudicek: že čist na poti in jo bom kmalu zagledala.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.5.2005 9:05:18   
pupika
Marrusa poskusi da ne bi preveč premišljevala o M. Boš videla tako ti bodo dnevi tako zelo hitro minili, da boš skoraj pozabila, potem pa delaj test.
Zate :miska::miska::miska:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.5.2005 9:05:59   
kajča
marrusa močno držim pestke zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

znaki za :nosecka:kot je že pupika povedala, so podobni znakom za :hudicek:, tako da ni rečeno da jo dočakaš

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.5.2005 9:10:09   
marrusa

pupika,saj vem,da preveč razmišljam,ampak na morem pomagat.Vedno me zgrabi zadnji teden v ciklusu in iščem vsemogočne znake.Ta mesec jih pa ni,so pa samo na prihajajočo :hudicek:
Upam,da bo nasljedni mesec več sreče.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.5.2005 9:12:05   
marrusa

kajča,tudi jaz stiskam pesti zate,da boš konec tedna zagledala :roza::modri:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.5.2005 11:45:05   
Kornelija
Meni pa je včeraj CB pokazal samo minus:((:((

Za vse punce pa močno stiskam:miska::miska::miska:

ENKRAT NAM BO VSEM USPELO:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?