dr. Babnikova iz Dravelj - izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

TVN -> dr. Babnikova iz Dravelj - izkušnje (25.5.2005 14:08:43)

Jaz sem se naročila za jutri dopoldan k dr. Babnikovi na samoplačniško morfologijo. Sedaj pa me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z njo?

Se priporočam za info. Pregled stane 12.000, pa bi rada, da bi res imela kaj od tega!

Hvala, LP!

mata -> dr. Babnikova iz Dravelj - izkušnje (25.5.2005 19:18:41)

Hoj!

Ob meni je bila celo nosečnost in moram reči, da je super ženska, vse zelo enostavno in razumljivo pove, meni je tudi preko maila odgovarjala, če sem imela še kakšno vprašanje, v glavnem skulirana, mlada zdravnica! Drugače pa meni ni bilo treba nič plačat za morfologijo:zmeden2: A ti mogoče misliš nuhalno? Ne vem, mogoče pa mi ni bilo treba, ker sem njihiva pacientka, al kaj? Pa veliko veselja pri gledanju malih rokic, nogic in prstkov, ter vsega ostalega ti želim!

TVN -> dr. Babnikova iz Dravelj - izkušnje (26.5.2005 8:56:40)

Hvala, mata!
Dr. Babnikova ni moja osebna G, k njej grem na dodatno morfologijo, ki jo moram seveda sama plačati. Imela sem že morfologijo (brezplačno) pri svoji G na začetku 20. tedna, vendar se nekaterih stvari pri otročku ni dobro videlo. Moja G mi je sicer rekla, da vse izgleda o.k., ampak sem vseeno ostala nekoliko nemirna. Zato sem se odločila za Dravlje, edini prosti termin ta teden pa je bil pri dr. Babnikovi (sama bi sicer bolj želela dr. Pušenjaka, ki mi je opravil NS). No, ampak si me potolažila s svojim mnenjem. Se že veselim današnjega obiska.

Hvala!

Stran: [1]