malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 13:53:06)

Dragi policaji!

Ime mi je VIKTORIJA , doma sem iz Murske Sobote.... Stara sem 9 mesecev in pol, sem pa že prava mlada dama in se rada vozim v avtomobilu.. Mamica in ati me vedno pravilno pripneta v otroški avtosedež, kadar se vozim z njima, tudi če gremo samo k babici, ki živi 1 kilometer vstran.

Mamica pravi, da policaji včasih kak avto ustavite in kontrolirate, če smo otroci pravilno pripeti. Če smo bili pridni in smo se dali pravilno pripet, pol dobimo igračko - pasavca.

V našem kraju - Murski Soboti – na žalost še nismo naleteli na tako kontrolo, niti je nismo videli, zato nas tudi ni noben policaj ustavil in pogledal, kako se pripenjamo. Pošiljam vam tudi slikico, da boste videli kako sem pridna in da sem vedno lepo pripeta v avtomobilu.

Zelo sem žalostna, da me noben policaj ni prišel gledat, ker bi zelo rada imela igračko - pasavca in se igrala z njim.

Lep pozdrav!

Viktorija

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Carovnica Mica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 13:56:57)

nasa ta velika dva zmeraj ko vidita policijo upijeta,da naj ustavimo,da bi dobili igracko.zdej je ze mal cudn,a ce bom skoz rdeco luc peljala a bomo dobili igracko?:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

puncica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 13:57:04)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2: pasavca a imajo kako akcijo al kako?:zmeden2::zmeden2:

Čiračara -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 13:57:05)

:bravo::bravo::)-

mojchka -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 13:57:06)

ej, dobra ideja.
Kaj niso rekli, da jih bodo delili tudi v vrtcih?
Pri nas nismo dobili nič...

mehurčica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:02:47)

Prvič slišim.:zmeden2: Si jim pa lepo napisala!:)-:bravo:

Včeraj sem spet videla atija, mamico in sinčka, ki so se odpeljali v avtu. Ati je vozil, mamica pa je s sinčkom(cca.2 leti) na kolenih sedela na sovoznikovem sedežu!!:grrr::(:grrr: Na zadnjem sedežu pa prazen otroški avtosedež.

Carovnica Mica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:04:15)

ja,eni imajo otroka namesto air-baga.zalostno!:zmeden:

KIRA -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:05:02)

ja, mel so. še po Tv je blo. baje da so ble po celi Sloveniji potekale ali še potekajo kontrole, češ kao da policija kontrolira če so otroci pravilno privezani v avtosedežih itd... pa vsak ki je pravilno zvezan (otrok), bi moral dobit igračko za nagrado. takega malega pasavca. je kar luškan, vsaj na slikah.
ampak jaz teh kontrol nisem nič opazila, pa mož tudi ne, pa je vsak dan večkrat na cesti in v prometu, tudi z tamalo. pravzaprav so zadnje čase kake kontrole prometa pri nas zelo redke iz neznanega razloga.
pa sem bla mnenja - škodit ne more, mogoče pa bojo kaj naredli pa alhko igračko sfehtava... 9nebesa

Sara3 -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:12:03)

Super napisano............:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

puncica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:18:08)

Ueee mene tud nočjo ustavt ko mam tamalo zadaj, jst bi tud pasavca, očitn moram pol 95 pelat da me ustavjo:)-:)-

Anonimen -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:35:22)

Hecno, Kira, sporoči, kaj bodo odgovorili, če bodo.

india -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:36:45)

Punčica, pejd pa ti v otroški sedež, pa tamala za volan, pa vaju bodo ziher ustavli!!!!!!
:)-:)-:)-:)-:)-:)-

No, jaz sem tudi nenehno na cestah, pa teh kontrol nisem opazila. Žal pa je vse preveč neodgovornih starešv, ki otroke vozijo tudi spredaj, take čisto micene, neprivezane!:grrr::grrr::grrr:

pravljica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:42:50)

no, zdaj vsaj vem od kod ti pasovčki, o katerih je razlagala ena tajina kolegica :)
pa kaj res kakšne zvoke spuščajo al kako to izgleda...jaz si jih predstavljam kot tiste plišaste pasove na ježke, ki se pripnejo okoli varnostnega pasa s kakšno figurico na njih...pa meni mala razlaga, da nekaj govorijo..mi ni nič jasno :zmeden:

hmm, ampak če ji povem, kje se dobijo, sem lahko kar kuhana in pečena na cesti, pa naj se pazijo, če naju ne ustavijo, moja je glih tolk, da bo hotla it sama do njih, jaz sem pa glih tolk, da jo bom do njih pripeljala :)-

india -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:45:53)

Pravljica, povej,kje jih bosta našli, bo kmalu kolona do njih....mamice z bebami v avtih:)-:)-:)-:)-

p@tricij@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 14:51:33)

moja sestra je policajka, in je rekla, da je teh igračk zelo malo, tako da jih je njihova policijska postaja dobila zelo malo, glede na to, da so kar velika občina.
je pa ta pasovček plastična zadeva, ki je v neki lupinici in je lahko odpret ali pa zapret.
če se mi bo ljubilo, ga bom pa danes slikala in dala v album, če hočete videti kakšen je.

pravljica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:02:06)

ja patricija, pa če maš veze povej...ti dam naslov, zdaj ko vem kje se nahajajo :)-...madonca, mi smo jih pa po trgovinah iskali pa ni noben vedel za kaj bi naj sploh šlo..."nekaj, kar se da na varnostni pas in spušča glasove"...to je bila moja razlaga :)

špelin@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:36:15)

Naši vrtičkarji so se znašli in poslali policajem celo goro risbic - kmalu so dobili kup pasavcev za celo skupino :bravo::bravo::bravo:

Kadija -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:39:01)

:bravo:Mi ga pa mamo:bravo:, je full luštkan ta pasavec:bravo:

špelin@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:39:25)

Kako ta "žvau" izgleda, pa si oglejte tule:
http://www.spv-rs.si/vsebina/pdf/EUCHIRESbrosura.pdf

E_jen -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:51:03)

Naša ga je dobila v šoli - so imeli neke dejavnosti v zvezi s prometom. Tudi mi smo si predstavljali, da je to nekaj plišastega ... dobila pa je gumijasto igračko :(, ki se s pomočjo traka "na ježke" pripne na varnostni pas. Pasavec se lahko skrije v lupino in izgleda kot žogica.
Pri nas je bil zanimiv za kakšne pol ure vožnje v avtu (sin, 3 leta, ki se noče voziti :((:((:(().

Natas@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 15:59:24)

Od mojga brata so enkrat ustavili in ker je bil pripet je vpral a bom zdej dobil pasavčka. pA so se baje samo smejali in zaželeli lep dan.

Sem pa od prijeteljičinega danta zvedela, da je teh pasavčkev res zelo malo in še to niso baje pooblaščeni vsi policaji za to delitev ampak samo nekatere kontrole.

pravljica -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 16:11:58)

no, pa še zdej ne vem, a se to kej oglaša?
špelina, men pa tistga ne odpre...a ma katera kakšno slikico?

špelin@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 16:45:39)

Če ne bo nobena fotke prej dala gor, ga bom slikala zvečer, ko pride iz službe mož - on ga namreč vozi v avtu, ker naši dekl'ci ni več zanimiv... :ups:

Nič se ne oglaša ;)

Anonimen -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 19:33:46)

Moj mož je vse, ki jih je dobil, odnesel v vrtec. Tako, da smo tudi mi ostali brez njega. :((:((:((:((:((:((:(( Na svojega pa sploh ne pomisli!!! Ampak sem ga naročila - in plačala - 800 SIT. naslednjič pa bom dirkala po vasi - mogoče nas bo ustavil kak priajzen policaj in nama ga dal. Kira, če hočeš pasavca, ti ga jaz nabavim!:)-:)-:)-

špelin@ -> malo za šalo - malo zares sva pisali policajem (25.5.2005 19:43:08)

Evo, za vse tiste, ki ne veste, kako ta plastik-fantastik izgleda, je v mojem albumu slikca :)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>