metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (17.7.2009 8:36:06)
|
Morning, ladies! Včeraj je bilo very busy, zato me ni blo nič gor. Anja je šla na mini oddih k babi (tam sta bila tudi njena bratranec in sestrična & so skupaj žurirali). Jaz sem bila medtem multipraktik: pospravila sem po hiši, pomila, posesala, šla podaljšat registracijo avta in urihtat zavarovanje (kolk dobr, k imamo to pri Prigotu na Brezovici - čist zraven), skočila na občino in oddala vlogo za znižano plačilo vrtca, šla v šoping & nabavila hrano, doma mal uredila vrt (beri: populila plevel & pobrala bučke in jih dala v skrinjo). Sledil je tuš, pa po Anjo, domov sva prišli ob 4-ih. To je bilo igranja in rajanja - there's no place like home, saj veste? Ker sem imela še nekaj energije, sem zvečer pomagala mojemu zlagati drva. Hja, tkole je minil dan, ja. Za zaključek sva pobrala izredno okusno letino borovnic & to je blo to. Danes? Precej bolj počasi ... dobim se s cimrama iz porodnišnice & njunima hčerkama (moya je tudi naša rr-jevka) - can't wait. Bo katera med vami tud morda kaj po Supernovi hodila? 11 o' clock ... Btw: od letos naprej je pri sklenitvi zavarovanja avtomobila nova boniteta/ugodnost: če imaš otročka do 7. leta (to te uvršča v kategorijo "mlada družina"), imaš 10%-ni popust pri zavarovanju. Super, a ne?
|
|
|
|