|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
10.7.2009 10:20:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: populis

glu ni fotke

SAj kako je z tem skrajšanim DČ ugotavljam, ravno kličem na Zavod in sem na holdu, tako da imam že cel ostran vprašanja ki me mučijouser posted image

vprašaj raje na CSD, sedaj ko si na zavodu, najbrž ni nič, potem ko boš šla v službo ti pa morajo najprej dati tako pogodbo, kjer piše, da koristiš skrajšani delovni čas na podlagi 48. člena Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih, potem greš s to pogodbo na CSD, izpolniš vlogo in oni potem naprej rihtajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:20:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:27:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:30:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:31:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1532
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:32:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1533
10.7.2009 10:37:20   
glugluglu
No jaz sem spila kavo, pa moram nazaj še likat skuhat in prat, dokler se Tian ne zbudi, potem ob 14.00 pa prideta ta večja in sem ravno govorila z eno mamico, da je bil grozen blat in imajo vse blatno, mokro, umazano. Dobro, da sem jima dala same take cunje, ki jih ni škoda. No ampak moram porihtati vse do zjutraj, jutri gremo namreč na poroko v Prekmurje- komaj čakamuser posted image .
Poroka bo v Beltincih, svatba pa v hotelu Vivat, kjer ostanemo še do torka na mini počitnicah. user posted image

Ja pa še to: včeraj sem kupila in plačala ene čevlje v Alpini (slučajno sem šla tja gledat, sploh si nisem mislila, da bom kaj dobila), na njihovi internetni strani jih ni, bi jih že prilepila (na internetni strani so sami čudni čevlji) očitno je to neka kolekcija vmes, saj včasih me kar pozitivno presenetijo v Alpini, včasih imajo pa same grozne kolekcije, bili so znižani samo še včeraj, pa niso imeli moje številke in sem probala črne (jaz sem hotela ta svetle). Prodajalka jih je naročila iz ene druge trgovine in me prej kliče, da so danes že prišli. JEEEE. user posted image Jih bom lahko obula že v soboto. Fora je v tem, da je rekla, da lahko traja tudi en teden, da pridejo, ne pa en dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1534
10.7.2009 10:38:29   
glugluglu

Matr sem mislila kaj vse bom že imela porihtano do 11 00, nič konkretnega.Grem v akcijo.

ČAu bau bejbe

enako, čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:46:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1536
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:47:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1537
10.7.2009 11:50:55   
Majuska

Jutro.

Hvala za čestitke za job, mi je ful neroden zej za en teden nazaj k sem vas tolk morila z svojo psiho na nuli. Se vam oddolžim z kakšno virtualno zadevo, samo da še poštudiram kakšno user posted image

GR&family
so krenili proti Zadru, lepo vas vse pozdravlja in se bo javila ob priliki.

draga moja, mislim da nisi nikogar zamorila ... najbrž nas je bila večina kdaj v isti situaciji in hvala bogu, da si skrbi delila z nami - veliko bolje, kot če bi jih tiščala v sebi.

Sem razmišljala, drugi teden sem do srede še frej, bi se kaj na kavici dobile? Vsaj tiste, ki nismo na dopustih? Populis, Metuljčica, Todi, ostala pisana druščina? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:58:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
10.7.2009 12:50:27   
moya
punce, jst pa spet rabim vaše mnenje, očitno imamo tedenske faze al kaj jst vem. kričanje se je umirilo, sedaj je pa pluvanjem hrane, vsako žlico izpljune tako da skoraj nič ne poje, kar je pri našmu drobižku kar problem. po flaši pa gre. kaj mislite je to faza ki mine? so to zobki? trma? jo kregam - ne pomaga, jo ignoriram-sva obe cele umazane od hrane... kaj naj naredim?

Neposredna povezava do sporočila: 1541
10.7.2009 13:15:19   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

eno vprašanje, moj mi je za rojstni dan kupil enoletno naročnino na revijo mama. poleg je tudi kupon za prevzem paketka v trgovini pikapolonica. notri so duda, dražala za dude, prsne blazinice, steklenička mam, mislim da neki nasveti, pa še ena zadeva ki ne vem kaj je user posted image , skartka za novorojenčka, a ima katera kakšno mamico  poznano ki bo ali je pred kratkim rodila?
romana24, tebi pride prav?
no če je naj mi javi plis na zs podatke, da pošljem kupon.

Hvala ker si pomislila nameuser posted image , ampak sem tudi naročena na mamo in imam paketek že doma- v roza sevedauser posted image user posted image

Drugac sta pa se mirjam80 pa ksenci v igri kolkr vem.

Neposredna povezava do sporočila: 1542
10.7.2009 13:16:25   
Majuska

Evo z šefom sem se dogovorila in bova drug teden papirje poštimala, tako da sem free as a bird.Uf sem si oddahnilauser posted image

majuska;tx, definitvno sem za čvekec drug tedenuser posted image

smo slišali, da se je skala odvalila od srca ... user posted image

no fino. morda kak torek, bi nam to odgovarjalo? A se že kaj ve, kakšno bo vreme?

UmpaLumpa, jaz imam prijateljico, ki rodi septembra ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1543
10.7.2009 13:24:46   
Netta
dan,

bila na zavodu, kao razgovor...hihi...sem povedala da sem noseča, pa smo zaključile v dveh minutahuser posted image pa še svetovala mi je naj grem kaj v bolniško vmes, da bom dalj časa nadomestilo prejemalauser posted image

moya - a si brala kaj sem zadnjič jaz naredila...dala ji žlico v roke in šla stran...pa je začela jestuser posted image   sicer je pa tud moja zadnje tri dni po bolezni takoooo trmasta, da glava peče....prav preizkuša me, gleda in naredi točno tisto kar ve da ne sme...jojmenejoj...baje je to samo faza in mine...pa tale vreme jo ful matra...pritisk gor, pritisk dol, pa sonce pa dež, pa veter, pa ...saj smo še odrasli čisto zblojeniuser posted image

populis - čestitke za službouser posted image user posted image user posted image user posted image super res....kaj boš delala???

mojcek - si že slišala zaa Pustov maln pri Šmartnu pri Litiji...ful lepo, super hrana in okolica za male...tam smo imeli bratovo poroko in mislim da za vas še pade znotraj 30 kmuser posted image

3glu - bravo za čevlje...mi pa šparamo za avto in nič razprodaj za mamiuser posted image   kje so taborili??

umpa - jaz teh stvari sicer ne rabim, ampak hvala za ponudbouser posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
10.7.2009 13:26:59   
Netta
mojcek - evo našla link:

http://www.gostilnapustovmlin.si/predstavitev-gostilne

pa tudi ostalim priporočam, ki hodite kdaj čez Bogenšperk...super postojanka za dobro kosilouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
10.7.2009 13:53:52   
metuljcek321
Dan, pupe!

Najprej tole: populis, včeraj sem se tolk koncentrirala na tisto glisto, da sem mogla it zdajle prav pobrskat nazaj, kje si pisala za službo - iskrene čestitke, bejbi! Tko se to dela. Smo kar prav slutile, da se bo dobro razpletlo, a ne? Zate iz srca:
user posted image
mojček, Almera, populis, dobro se znajdejo malčki v varstvu, a ne? Ouje!user posted image  user posted image  user posted image

Umpa, čist sem se raznežila ob tvojem postu - tako resničen je. In zelo ganljiv.

glugluglu, hvala za vse info. Ja, v Intersparu na Viču je kornetov zmanjkalo, danes sem jih šla kupit v Leclerc. Nabavila tudi sedež za na kolo v BC-ju. glugica, congrats za dober biznis s čevlji! Taborniki - carjiuser posted image  user posted image  user posted image  Me pa neki kompiciramo, pa lepo obešamo cunje, da se ne mečkajo - ah, smo brez domišljije, a ne?

praznovanje 1. rd-ja - jep, danes pop. imamo ... to bo veselo ...

Majuška, vau, na šipku kuhan puding, potem pa borovnice ipd notri - to mora bit pa yummy, yummy, a ne?

miting next week - en dan do srede šibava v Dolenjske toplice k frendici na čvekec, pa ne vem še, a bo to pon. ali tor. ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1546
10.7.2009 13:55:26   
metuljcek321
Včerajšnji, današnji & vikend praznovalčki: happy 1st birthday vam želi:

user posted image

pa, pa, grem še mal poštimat reči, potem pa zabava za rojstni dan naše malčice ... huraaaa ... ju3 pičimo na morje, se beremo ... ko se beremo ... mejte se, pupe!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.7.2009 13:59:46   
moya
Mirjam, sem zdaj šla prebrat za nazaj user posted image . Jo moram prej v polivinil oblečt, pa sebe tud, pol pa probat user posted image .
A zdej že je, če ji daš? Misliš da so zobki krivi?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.7.2009 14:02:27   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: moya

Mirjam, sem zdaj šla prebrat za nazaj user posted image . Jo moram prej v polivinil oblečt, pa sebe tud, pol pa probat user posted image .
A zdej že je, če ji daš? Misliš da so zobki krivi?

moya, drž se, jaz upam, da ta faza mine asap (as soon as possible) ... pozdravček Tii ...

(author unknown)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.7.2009 14:05:42   
moya
sem bolj mal na rr pa vas potem takole bombardiram ne enkrat user posted image
še en problem: kako ste uvajale malčke, da niso samo z vami? Moja kriči samo tud če babice vzamejo v naročje in gredo par metrov stran user posted image , kaj šele tujci... Smo začeli s privajanjem, da se z babicam bolj pogosto vidijo, ne vem če bo to kaj pomagalo..

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?