metuljcek321
|
Dan, pupe! Najprej tole: populis, včeraj sem se tolk koncentrirala na tisto glisto, da sem mogla it zdajle prav pobrskat nazaj, kje si pisala za službo - iskrene čestitke, bejbi! Tko se to dela. Smo kar prav slutile, da se bo dobro razpletlo, a ne? Zate iz srca: mojček, Almera, populis, dobro se znajdejo malčki v varstvu, a ne? Ouje! Umpa, čist sem se raznežila ob tvojem postu - tako resničen je. In zelo ganljiv. glugluglu, hvala za vse info. Ja, v Intersparu na Viču je kornetov zmanjkalo, danes sem jih šla kupit v Leclerc. Nabavila tudi sedež za na kolo v BC-ju. glugica, congrats za dober biznis s čevlji! Taborniki - carji Me pa neki kompiciramo, pa lepo obešamo cunje, da se ne mečkajo - ah, smo brez domišljije, a ne? praznovanje 1. rd-ja - jep, danes pop. imamo ... to bo veselo ... Majuška, vau, na šipku kuhan puding, potem pa borovnice ipd notri - to mora bit pa yummy, yummy, a ne? miting next week - en dan do srede šibava v Dolenjske toplice k frendici na čvekec, pa ne vem še, a bo to pon. ali tor. ...