glugluglu -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (7.7.2009 20:23:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Ma joj, sem full zmedena. Smo šli naročit torto, pa zdej me dajejo neki čudni občutki. Namreč v isti slaščičarni so nam zajebali poročno torto in to tako, da ko sem jo ob polnoči zagledala sem rekla, piz... pa sej to ni prava torta. Zdej se pa bojim, da me spet ne bo kap zadela. Mož pravi, da kompliciram, ampak ne vem no.......bi najraje stornirala in naročila drugje. Jao, si kar predstavljam, jaz bi jim tako zamerla, da ne bi več pri njih naročila. Ma kako so sploh to lahko ušpičili, pri meni je bilo pa ravno obratno, ker sem hotela modro so rekli, da ne morejo narediti modrih vrtnic in da bodo modre samo neke rožce okoli, vrtnice pa bele, no potem pa zagledam torto z modrimi vrtnicami (iz marcipana se mi zdi, da so bile) in sem bila ful, ful vesela, ker sem vedela, da so se še dodatno potrudili. umpalumpa, WB, kdaj pa ste vi praznovali RD? Praznovanje smo imeli popoldan-doma. Pekli na žaru in jedli smo medtem ko je Tian spal, ko se je zbudil je bila kmalu tortica, praznovali smo v četrtek ob14.00 in nedeljo ob15.00, v četrtek so zadnji gostje odšli okoli 23.30, v nedeljo pa okoli 21.00 se mi zdi. pri nas je toliko vseh, da je treba narediti večkrat žur, enkrat za babice, dedke in ostale sorodnike, drugič pa bolj za prijatelje, povsod so mali otroci zrave in je pestro in luštno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Gledam tudi jaz malo vmes slovesnost za Jacksonov spomin.
|
|
|
|