|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
26.6.2009 21:33:27   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Kateri znesek je treba vpisat na vlogo za otroški dodatek?  Ga bom prepisala iz dohodnine sam ne vem al je treba napisat dohodek ali osnovo?

Dzanika preberi navodila, na pamet ne vem povedat. V prvi kvadratek moraš vpisat vsoto dveh oziroma treh okenc z dohodnine: plača, regres in morebitne bonitete. Porodniška pa se vpiše drugam. V navodilih je lepo in razumljivo napisano, sem ravno ta teden oddala. Prav tako vlogo za znižano plačilo vrtca in sem zdaj rešena papirologije za nekaj časa.

ej sem brala navodila pa nikjer ne piše al se vpiše celoten dohodek od plače ali osnova. user posted image   Sam to me bega...

Sicer smo pa v redu. Jan je zdrav. Zadnič smo bili sicer pri zdravniku ker se mu je ječmenček naredu na okici ampak ni nič hujšega. Smo dobili samo kremico. Na srečo ga nič ne moti...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.6.2009 21:35:17   
neboglasnica

Kateri znesek je treba vpisat na vlogo za otroški dodatek?  Ga bom prepisala iz dohodnine sam ne vem al je treba napisat dohodek ali osnovo?

Dzanika preberi navodila, na pamet ne vem povedat. V prvi kvadratek moraš vpisat vsoto dveh oziroma treh okenc z dohodnine: plača, regres in morebitne bonitete. Porodniška pa se vpiše drugam. V navodilih je lepo in razumljivo napisano, sem ravno ta teden oddala. Prav tako vlogo za znižano plačilo vrtca in sem zdaj rešena papirologije za nekaj časa.

Tako kot pravi Flower, jazs em tudi prepisala z dohodnine.

Borovnice štimam, imam roke čisto vijolične; Staš se kar naprej zbuja, dragi je šel po porcijo žara, smo ga že zmazali, njami.... Šibam malega pocartat!

Neposredna povezava do sporočila: 77
26.6.2009 21:36:05   
neboglasnica

ej sem brala navodila pa nikjer ne piše al se vpiše celoten dohodek od plače ali osnova. user posted image   Sam to me bega...

Če se ne mudi tako zelo, v ponedeljek pokliči na CSD.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.6.2009 21:37:59   
neboglasnica
3jeMi: koliko dopusta vam je še preostalo? In vreme?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.6.2009 22:00:47   
neboglasnica
KVA j ZDEJ? Sem spet sama????

Neposredna povezava do sporočila: 80
26.6.2009 22:10:54   
neboglasnica
Pa nič.

Neposredna povezava do sporočila: 81
26.6.2009 22:39:16   
metuljcek321
Evening, ladies!

What's up? Zatišje, vidim ... Eto, jaz sem glih končala s prevajanjem seminarja za prijateljico ... 5 strani sem že, čez vikend me čakajo še 4 ... še malo, še malouser posted image

Novica dneva: Anja je za kosilo zmazala dobre 4 dcl hrane user posted image : riž, por, korenje, cvetača, rumenjak ... se mi je zdelo nekam veliko. Skuhala ji je babi, jaz sem medtem imela biznis na vrtu ... OK, prišibam na dvorišče, da jo nafutram. Izgleda nekam velika skleda, pa si mislim: "Eh, saj ne bo pojedla vsega" ... no, pa je, je, je ... in še malo je in je ... in zmaže v šubu vse ... in je izgledalo, da bi še kar odpirala usta, če bi ji ponudila ... noro ... ni čudno, da so si madam zadnje čase tako opomogli pri kilcahuser posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 82
26.6.2009 22:39:52   
metuljcek321
Anybody here?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 83
26.6.2009 22:44:00   
metuljcek321
Nekaj imam za vas ... nekaj fletnega ... upam, da vam bo všeč ...

Vas zanima?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 84
26.6.2009 22:55:55   
metuljcek321
GR, poskusi še 1x spremeniti termin ... v tretje gre rado, pravijo ... tretji datum bi utegnil ustrezati, I feel it in my fingersuser posted image

populis, še dobro, da lahko koristiš dopust!
flower, je tvoj junak torej omagal? user posted image

Naša mala je bila danes tudi polna energije - spala je od 10.15 do 13.15, potem pa do 18.15 nič --- sama akcija, norenje po hiši in zunaj. Še čisto malo ji manjka & bo letala naokoli ko znkuser posted image  Potem bo šele juhuhu veselouser posted image  No, po šesti uri je s polnim trebuhom Čokolina mrknila v sekundi - tako kot včeraj --- samo položila sem jo v stajico & koma strica Tomauser posted image  Ob pol osmih huronski neutolažljivi jok, jo previjem, preoblečem v pižamico & hopa cupa v njeno posteljico, kjer neha jokat - kot bi odsekal. Zagrnem roleto, jo pokrijem, ji dam flaško, zradira 200 ml mleka, se obrne na bok & gasa, jo pokosi spanec. Kako je pa Staš potem skoordiniral spanje?

3jemi, hej, dopustnica! Kako kaj morska uživancija? Danes je bilo lepo vreme, a ne? Tudi moj me je klical, da je fuuuul dobro, da so vsi sosedje dol, samo naju ni ... kar milo se mi je storilo ... res ... pa tolk sem rekla, kaj bom danes počivala, potem pa skoz nekaj brkljam ... brkljala bi pa tud na morju lahko, a ne?user posted image  Sicer se je pa pop. kar ornk uscalo pri nas & precej časa deževalo ...

Hej, džanika! Lepo te je spet en mal brat. Lp Janu! Glede zneska - v navodilih ni? Na netu? Na med.over.net maybe povprašaj - tam je velika frekvenca (tudi rahlo norih, brezobzirnih in vase zagledanih) ljudi. A morda dobiš kakšen koristen odgovor.

Majuška, Peetova in Kutcher sta kar fletna v tem filmu, ja. A Ashton tebi sicer ni? Si zadnjič videla, da je premagal CNN, ko mu je prej uspelo angažirati milijon (mind you, milijon!) zasledovalcev na Twitterju? In njegova draga Demi se je veselila z njim.

Jacko - res je bil sila poseben in pomemben človek, a sem bila vseeno kar presenečena, da so se poročila začela prav s to novico.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 85
26.6.2009 23:02:23   
metuljcek321
Night, night, grem v horizontalo ... ker ni m(r)ožeka doma, bom pa eno pliško k sebi stisnila ... tkole nekako:
user posted image

PS: Presenečenje pa vam prilepim ju3, prav? Zdaj tko al tko ni nobene ... obirate jagode, borovnice ipd. Blagor!!! Aja, neboglasnica, borovnice mi kar v skrinjo damo & potem uporabimo za peciva & pite - je ful dobro, skoraj tako kot sveže. Da vam ne bodo zdaj začele iz ušes gledat ... porabi, ostalo pa via med Eskime ... priporočam!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 86
26.6.2009 23:21:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, Peetova in Kutcher sta kar fletna v tem filmu, ja. A Ashton tebi sicer ni? Si zadnjič videla, da je premagal CNN, ko mu je prej uspelo angažirati milijon (mind you, milijon!) zasledovalcev na Twitterju? In njegova draga Demi se je veselila z njim.

Neeee, meni večina teh kvazi hot igralcev ni ... ne vem no, mal sem čudna user posted image   edina igralca, ki se mi zdita res spešl, sta Johnny Depp in Gerard Butler.

Film je bil lušten, zdaj pa lahko počasi zaključim dan. Bi se spodobilo, a ne? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 87
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 0:35:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 7:21:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 89
27.6.2009 9:22:27   
netki
jutro

uf zdej se zmeri bolj zaposlena, drug teden priprave za 1. RD, pol pa na morje....

imam pa neki vprašanj za vas, če se vam da prosim za odgovore?

- boste pekle torto za malčke al naročile? kakšen dober recept???
- kaj jim boste kupila za darilo, sploh če to ni vaš prvi otrok in ima vsega dovolj?

pa še nekaj glede morja

- kaj jim dajete na morju za pit.....prekuhate vodo iz pipe ali ustekleničeno...recimo za čaj?
- tiste ki ste bile že na morju....kakšne so cene v trgovinah? boste vse s sabo peljali?

no ja upam da vam nisem dala preveč dela!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 90
27.6.2009 9:38:47   
frutka_
Dobro jutro mamice!

Vem, da se zelooooo malo javljam ampak enostavno mi ne znese. Vas pa preberem, se nasmejim šalam, ki jih lepi metuljčkova, pogledam vaše lepe slikice in spremljam razvoj naših julijanov in julij!
Mi smo sicer OK, mala šiba sto na uro. V sredo na posvetovalnici se dr. kar ni mogla načuditi kako spretna je mala. Zdaj se že vstaja brez opore in pobere tudi predmet na tleh pa ne pade. Je pa postala zelo "natikljiva" vse pregleda, odpre vse predale, spleza kam hočeš...v glavnem dela več kot dovolj.
V soboto smo imeli še krst in je mala šla sama do župnika.user posted image Vsi smo se ji smejali kako je stopila do njega, da jo je krstil. Zelo je odzivna in je sploh ni sram, kar pogovarja se z vsemi.
Vrtec smo dobili tako da se s sept. začne resno delo. Ni me strah. V bistvu se malo že veselim.
Zdaj pa da še malo odgovorim:
  • netki jaz ji na morju dajem za pit ali prekuhano ali ustekleničeno vodo. Hodimo na otok. Za RD dobi poganjalca Big Bobby car s prikolico, da bo igračke lahko noter vozila. Torto bomo pa kar naročili v slaščičarni, ker se še gremo slikat.
  • Flower jaz sem tudi auf und alert že od enih 6-ih. Mala spi zdaj drugo rundo jaz pa čakam obisk, da si lahko kavico skuhamuser posted image
  • majuska meni pa je njami Joaquin Phoenix, v Johnny Cashu se mi je takooooo prikupiluser posted image . No, pa moj all time favourite Daniel Day Lewis, Keanu Reevese in še kdo mogoče...Sta mi pa Kutcer in Peetova zelo luštna v tem filmu. Pa kako lepo hčerkico ima A. Peet v resnici. Taki cuker lepi!
  • Metuljčkova presenečenje čakamo.....user posted image
  • neboglasnica hrana pa je draga ko šus...pa naši otroci še niti ne pojedo veliko. user posted image
  • inigo kako lepo slikico imaqš
  • dzanika jaz prepišem iz dohodnine dol prvi stolpec tak da....
  • populis kako je Larika. Najbrž tudi že veselo laufa naokoli
  • kdo ureja seznamčke?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 91
27.6.2009 9:48:15   
Majuska
'jutro,

evo me, saj nisem tako pozno vstala, sem že opravila s črpanjem. Prvo budnico danes smo imeli okoli 3h, tako da smo malemu dali flaško. Očitno je mene že vmes zmanjkalo in je dragi dal Aleksandra nazaj v njegovo posteljo ... jaz sem bila zjutraj namreč prepričana, da leži med nama user posted image

Zdajle ga slišam, da protestira ... zadnja finta našega fanta je, da na najini postelji vstane in pretika stikalo za luč - slišim na steni, kaj počne. Cel žur je, ko mu zasveti luč v spalnici user posted image

Grem zajtrkovat, dajte še ve user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 10:47:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
27.6.2009 11:19:09   
dzanika

Prepišeš z odločbe za dohodnino, tisti stolpec, kjer piše Dohodek - torej prvi stolpec. Vsaj tako sem jaz, že lani, pa je blo vse ok.. potem je že tako ok, zadnjega sploh nisem gledala, zato mi ni blo jasno kaj ti misliš ali osnova ali dohodek. Ker prva cifra je tvoj bruto dohodek čez leto, kaj je osnova nimam pojma. user posted image

metuljček moj junak je omagal ja, do 21 30.. zdaj pa jok, hoja po postelji in jok in ne spat in še vedno smo pokonci. user posted image Meni se bo zmešalo, kar naenkrat ne zna več spat.. mož pravi da so krivi zobki, pol že da ga šraufa, pol da izsiljuje, ga prinese v dnevno, ker ga boli, pol da je treba it spat, potem že misli, da je lačen, še midva sva se skregala.. grrrr..

Lahko noč!

ok hvala! user posted image   Potem bom pa prepisala tisto iz prvega stolpca. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 94
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 12:03:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 13:35:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
27.6.2009 14:28:43   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

- boste pekle torto za malčke al naročile? kakšen dober recept??? Jaz jo spečem sama, spečem pa en čist enostaven biskvit, ga prerežem na pol, na sredino dodam jagode in premažem s smetano, okrasim z figuricami in je. Spečem še pito z gozdnimi sadeži in eno saherco ali pa nutelino torto, nisem se še odločila, so pa to enostavni recepti, tako da ni preveč dela.

user posted image

- kaj jim boste kupila za darilo, sploh če to ni vaš prvi otrok in ima vsega dovolj? Nič ji ne bova kupila, ker ima res vsega dovolj.

pa še nekaj glede morja

- kaj jim dajete na morju za pit.....prekuhate vodo iz pipe ali ustekleničeno...recimo za čaj? Kupujem ustekleničeno vodo in fructalov sok po slamici.
- tiste ki ste bile že na morju....kakšne so cene v trgovinah? boste vse s sabo peljali?
To pa še ne vem, gremo letos v hotel

dan, pri nas pada dež tako da smo kar noter. Še ne vem kaj bomo delale, najbrž nič pametnega.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 97
27.6.2009 14:38:36   
nanka

takole pa naša mala hodi, zaenkrat samo ob opori

user posted image

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 14:40:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
27.6.2009 14:45:39   
nanka
Hruška to je od Fisher prica, kupila sem pa na bolhi za 15 Eur + ptt, skupaj torej  20 eur. Super zadeva samo zunaj na asfaltu bolj hitro leti, pa sem na ročaj privezala eno vezalko da stojim za ritjo in jo z vezalko usmerjam ali pa bremzam. Drugače pa zdaj že obvlada in jo zna ob oviri premaknit.

< Sporočilo je popravil nanka -- 27.6.2009 14:47:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime
samma

..

Ariela (10%)

Neva (24%)

Kati (23%)

Alisa (23%)

Anisa (19%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!