metuljcek321
|
GR, poskusi še 1x spremeniti termin ... v tretje gre rado, pravijo ... tretji datum bi utegnil ustrezati, I feel it in my fingers populis, še dobro, da lahko koristiš dopust! flower, je tvoj junak torej omagal? Naša mala je bila danes tudi polna energije - spala je od 10.15 do 13.15, potem pa do 18.15 nič --- sama akcija, norenje po hiši in zunaj. Še čisto malo ji manjka & bo letala naokoli ko znk Potem bo šele juhuhu veselo No, po šesti uri je s polnim trebuhom Čokolina mrknila v sekundi - tako kot včeraj --- samo položila sem jo v stajico & koma strica Toma Ob pol osmih huronski neutolažljivi jok, jo previjem, preoblečem v pižamico & hopa cupa v njeno posteljico, kjer neha jokat - kot bi odsekal. Zagrnem roleto, jo pokrijem, ji dam flaško, zradira 200 ml mleka, se obrne na bok & gasa, jo pokosi spanec. Kako je pa Staš potem skoordiniral spanje? 3jemi, hej, dopustnica! Kako kaj morska uživancija? Danes je bilo lepo vreme, a ne? Tudi moj me je klical, da je fuuuul dobro, da so vsi sosedje dol, samo naju ni ... kar milo se mi je storilo ... res ... pa tolk sem rekla, kaj bom danes počivala, potem pa skoz nekaj brkljam ... brkljala bi pa tud na morju lahko, a ne? Sicer se je pa pop. kar ornk uscalo pri nas & precej časa deževalo ... Hej, džanika! Lepo te je spet en mal brat. Lp Janu! Glede zneska - v navodilih ni? Na netu? Na med.over.net maybe povprašaj - tam je velika frekvenca (tudi rahlo norih, brezobzirnih in vase zagledanih) ljudi. A morda dobiš kakšen koristen odgovor. Majuška, Peetova in Kutcher sta kar fletna v tem filmu, ja. A Ashton tebi sicer ni? Si zadnjič videla, da je premagal CNN, ko mu je prej uspelo angažirati milijon (mind you, milijon!) zasledovalcev na Twitterju? In njegova draga Demi se je veselila z njim. Jacko - res je bil sila poseben in pomemben človek, a sem bila vseeno kar presenečena, da so se poročila začela prav s to novico.