Majuska -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (2.7.2009 12:27:22)
|
Halo halo, nam je prej net dol padel, ampak najbrž noben ni opazil, da manjkam ... se oproščam da je zajtrk izpadel, odkupila se bom z zdravo malico [img]http://foto.skatla.net/userpix/4_23037019_4.jpg[/img] Mi smo imeli nadvse pestro noč ... se začuda spravim prej v posteljo kot običajno, pa najprej zaspat nisem mogla ... ob 4h se je Aleksander odločil, da on ne bi več spal, je dragi najprej flaško zrihtal, je vse polokal. Ene pol urice je mali počival (ni glih spal), nakar se je odločil in pomolil nosek iz posteljice, češ, meni se ne da spat. Ugotovim, da dragega ni v postelji in da slišim tuš (zaradi kože se večkrat tušira tudi ponoči!) in si prinesem Aleksandra na posteljo, mali se je tako celo uro premetaval po postelji, se postavljal na noge, tleskal po mamici in sploh je imel cel žur ... meni se je že kar kegljajo. Ob 6h dragi ugotovi, da itak ne more spati, je oblekel naspidiranega Aleksandra in ga peljal na sprehod. Ohhh, končno sama ... najprej spet nisem mogla zaspati ... potlej me je zmanjkalo za dobri 2 uri. No ko sem jaz vstala, je šel dragi počivat, je ne-spanje prišlo za njim ... se pravi, današnji plan je, da gremo do dohtarja, da mož dobi kremice, potlej pa šoping in morda še kak sprehod, če nas kaka ploha ne ujame. Jao kak začetek dneva ... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|