Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet je čas za vprašanje o tabletkah za p... 28.6.2009 8:42:57
|
|
|
|
tanjusi
|
Lunette, ker tisto s tamponi je res svinjarija...user posted image razsvetli me kaj je to lunette?
|
|
RE: Spet je čas za vprašanje o tabletkah za p... 28.6.2009 9:23:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi razsvetli me kaj je to lunette? Lunette je tista menstrualna korba. http://www.lunette.si/
|
|
RE: Spet je čas za vprašanje o tabletkah za p... 28.6.2009 17:54:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi razsvetli me kaj je to lunette? Lunette je tista menstrualna korba. http://www.lunette.si/ Fajna je zato, ker ni treba vsakič ko prideš iz vode menjat tistih napitih tamponov, pa v vodi nimam čudnega občutka kakor pri tamponu. Je fajn, samo ene par ciklusov traja, da se navadiš to nosit.
|
|
RE: Spet je čas za vprašanje o tabletkah za p... 28.6.2009 18:19:16
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jaz si nikoli m ne prestavljam. tudi jaz ne. prestavim raje dopust.
|
|
|
|
RE: Spet je čas za vprašanje o tabletkah za p... 29.6.2009 14:52:17
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Fajna je zato, ker ni treba vsakič ko prideš iz vode menjat tistih napitih tamponov, pa v vodi nimam čudnega občutka kakor pri tamponu. Je fajn, samo ene par ciklusov traja, da se navadiš to nosit. Jst se pa kar ne morem odločit. Koliko ciklusov točno je to?
|
Letos boste podrili darila za:SparkNo pa da vas vidim!Miklavža (
21%)
Božička (
38%)
Dedka Mraza (
11%)
Novo leto (
4%)
Nič od tega (
5%)
Za vse (
20%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!