ursha -> RE: voziček IMPLAST SPIDER za dvojčka (7.3.2011 22:13:30)
|
no mi smo imeli ta voziček, sicer mam sama punto grande, ampak nikol pa nisem probala tlačit vozička v avto, mi niti ni blo potrebno, ker smo se skoz vozili s kombijem naokol [sm=smiley36.gif]......smo pa voziček razstavljali ko smo se peljali na morje in smo ga spakali v prikolico, zdej točne mere tak lahk najdeš na netu, je pa tak, da cel vozek v prtlažnik skor zihr ne bo šel, že če samo gledaš globoki košari, ki sta trdi....edino da spraviš podvozje v prtlažnik, s tem da bi verjetno še morala odmontirat kolesa globoki košari pa zložiš na sopotnikov sedež, malčka pa zadaj....drugače pa raje vzameš karavana oz. večji avto, pa naj se možek vozi s tvojim, kadar rabiš it na teren[sm=smiley2.gif] je pa tako pri tem vozičku, da se sestavi in razstavi 1,2,3....resnično, in mi smo bli res ful zadovoljni z njim, edin športni del hrbtišče je mal kratko (pol ko sta otroka že večja)....ampak jst sm lahk, k sreči, bla res kamot, nam vozek sploh ni blo treba razstavlat, smo ga kr zapelal v kombija in je blo to to....tk da punce, če je možnost, čim večji avto [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|