Materinska sola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sc-2 -> Materinska sola (25.5.2005 12:24:54)

Kako je s tem v LJ.porodnisnici. Kdaj v mescu se zacnejo predavanja? Se je potrebno narociti ali kar prides? Ob kateri uri so?Koliko je predavanj?Kolikokrat tedensko?Ali je moz na vseh prisoten?Ali dobi potem potrdilo za prisotnost pri porodu?Kaj moras imeti s seboj(zdravstveno?)?
Obiskovala bi jih v juniju ?

Hvala za odgovore in veloko srece vsem :nosecka:!

Kety -> Materinska sola (25.5.2005 13:01:29)

Ojla!

Materinska sola oz. sola za starse se zacne 6.6. v LJ-porodnisnici (stari), na novi pa dvignes nalepko za obisk teh predavanj. Ni ti je potrebno imeti prej, gre le za to, da potem ta predavanja krije ZZZS. Lahko izbiras med 16 in 18 uro. Kar ti bolj ustreza.

Na prvih predavanjih bos izvedela vse kar te zanima. Jaz drugih informacij ne vem. Bom pa vzela s seboj materinsko in zdravstveno. Pa prvic bo sel zagotovo moj :love: zraven. Pol pa povejo katera so obvezna predavanja za njih!

Upam, da sem ti kej pomagala.

LP Kety

LONA13 -> Materinska sola (25.5.2005 13:04:53)

Pozdravljena!

materinska šola v lj. se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu, za točen termin pokliči na 522 60 48 vsak dan med 08 in 13 uro. obsega 9 predavanj, ki so na voljo ob 9-ih zjutraj:zaspan: 2. skupini in ob 16:00 ter ob 18:00. Partnerji so lahko zraven, lahko gredo pa na hitri tečaj! S seboj morap imeti materinsko knjižici in zdr. izjaznico. Pa pojdi prej ne v osmem mesecu noseč. ker je tm ful vroče!! Jaz sem jo ravno zaključila. Upam da sem ti kej pomagala!
Lp, Polona
:nosecka:33t

Tiamo -> Materinska sola (25.5.2005 13:09:04)

Kot ti je že Kety napisala. Začne se 6.6.

V maju je bilo takole:

Predavanja potekajo v 4 skupinah odvisno od urnika. Prve dve se začneta ob 9:00, potem ob 16:00 in še ob 18:00. Predavanj je cca 9, potekajo čez cel mesec in ne vsak dan, odvisno od urnika, ki si ga izbereš.

Mož oz. spremljevalec naj bi bil prisoten na 2: prva porodna doba in druga, tretja porodna doba. Po koncu teh predavanj kličejo po priimkih in gre potem lahko na blagajno plačat in dobi potrdilo. Lahko potrdilo dvigne tudi en teden pred porodom, kadar želi.

S seboj imej samo vodo in kaj za pojest, nekatere si zapisujejo, odvisno od tebe... na koncu imej s seboj materinsko knjižico, da ti jo bodo poštempljali.

LP Tia74

Stran: [1]