Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ vke pridejo delat, sam če se kdo zmisli it v trgovino. IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu IZVIRNO SPOROČILO: Peppa IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Jaz pa mislim, da si tudi trgovke zaslužijo, da majo danes praznik in da so trgovne zaprte. Zakaj bi glih danes kupovali gradbeni material, pa ne vem kaj še? Kaj se pa ti razburjaš??? Pa to kar si ti misliš je čisto tvoj problem in dvomim da kogarkoli zanima tu gor. Nisem si jaz zmislila, da so trgovine ob praznikih odprte. In zaradi tega, če bom jaz šla danes kupovat gradbeni materijal ali ne, bo trgovka mogla delati, če je trgovina odprta. Tudi jaz nimam službe od sedmih do treh. Žal ne moremo vsi med prazniki igrati lenobe, predvsem če smo od jutra do večera v službah. In take dneve kot je današnji izkoristimio, da postorimo kaj okrog hiše kar običajno ostaja. Pa kaj ti sploh razlagam... Mene pa zanima, zakaj se ti razburjaš? Tudi trgovke bi rade izkoristile današnji dan, da bi si kaj postorile okoli hiše, ne pa da bi pasle lenobo. Da si ne bi ti ali kdo od tvojih bližnjih drznil na praznik poškodovati, ker bi zdravniki tudi radi izkoristili praznik za kaj drugega, kot šivati lene riti. Predvidevam, da Dnevnika nisi gledala, radia nisi poslušala, ker reveži novinarji bi tudi radi kakšen praznik počivali. Da se ne bi slučajno zaletela, ker ne bo nobenega policaja, ker so se odločili, da bodo na praznik raje pleli vrt. Pa avtobusni šoferji, taksisti, gasilci, natakarji in kuharji... ampak, najbolj boge so itaq trgovke Tako kot obstajajo dežurni zdravniki, naj bi obstajale tudi dežurne trgovine, ampak te so dandanes že pozabljene. In če se poškoduješ rabiš nujno pomoč, lahko da ti jo nudi zdravnik, gasilec ali policaj. Ne boš pa imel trajnih posledic, če boš en dan brez cukra ali sekret papirja. Ljudje smo se razvadili in taveliki fajn služijo na naš račun.
|