Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 25.6.2009 14:36:06
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja js mam tut od lisce! morm it še kerga nabavt!
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 25.6.2009 14:38:39
|
|
|
|
ronja
|
mogoče bi tut ti mogla enkrat probat. sam res pa je da rabš dost velik modrc najt, drgač se ti zareže v joške in maš pol dvojne buhtle! Hehe, moje so zaenkrat še kar lepo tam, kamor bi jih sama postavila, če bi izbirala, skratka, nič se še ne ozirajo k popku . ko bojo, te pa kontaktiram za nadaljne napotke, kje najt tele zadeve. Sicer sem samo 1x probala en tak trd modrc, pa se mi je zdelo, ko da bi me v oklep dali... Ni to zame... Meni je že navaden bombažen modrc muka - najrajši sem brez... Samo zdaj po porodu je to res mal - khm - precej izzivalno, oz. tudi boleče, če grem po stopnicah dol ali gor al pa mal hitreje stopim... Sem po 1. porodu parkrat pozabla, pa šla brez modrca ven, pa so me vsi tko bulili, da ne pozabim več
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 25.6.2009 14:44:27
|
|
|
|
Spiria
|
Nazadnje sem v Lisci dobila dva modrčka po super ceni, za oba skupaj sem dala cca. 30 €, pa še 5€ popusta sem imela v Neži v Kranju (bon za rojstni dan ti pošljejo ) Če najdeš pravi model in velikost modrčka, ni nobenega oklepnega filinga Samo koliko časa je pri meni trajalo, da sm ugotovila, da nimam C košarce, ampak kar lepo D ali celo E
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 25.6.2009 14:57:24
|
|
|
|
Splišni
|
Jaz jih perem normalno v stroju na 40 skupaj z ostalimi cunjami.
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 26.6.2009 10:31:59
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mogoče bi tut ti mogla enkrat probat. sam res pa je da rabš dost velik modrc najt, drgač se ti zareže v joške in maš pol dvojne buhtle! Hehe, moje so zaenkrat še kar lepo tam, kamor bi jih sama postavila, če bi izbirala, skratka, nič se še ne ozirajo k popku . ko bojo, te pa kontaktiram za nadaljne napotke, kje najt tele zadeve. Sicer sem samo 1x probala en tak trd modrc, pa se mi je zdelo, ko da bi me v oklep dali... Ni to zame... Meni je že navaden bombažen modrc muka - najrajši sem brez... Samo zdaj po porodu je to res mal - khm - precej izzivalno, oz. tudi boleče, če grem po stopnicah dol ali gor al pa mal hitreje stopim... Sem po 1. porodu parkrat pozabla, pa šla brez modrca ven, pa so me vsi tko bulili, da ne pozabim več no če maš velikost D ali E brez modrca nikakor ne morjo bit tako visoko, kot bi si sicer (jaz) želala. vrjetno so te zato vsi čudno gledal ko si šla ven? :)
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 26.6.2009 12:36:39
|
|
|
|
ronja
|
ne, so kar ok visoko;) - najbolj spodnji del je nekje 2 centi pod gubo tako na uč. Čudno so gledali, ker so precej skakale;) (mam navado hitro hodit). Ti lahko pošljem slikco v normalnem modrcu za dojenje, pa boš sama presodila . Mam srečo z geni .
< Sporočilo je popravil ronja -- 26.6.2009 12:40:27 >
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 27.6.2009 9:49:46
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja pol pa super
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 30.6.2009 15:42:42
|
|
|
|
ronja
|
hehe, ja trenutno se res ne pritožujem . ko pa bom nehala dojit, bojo spet lepo na C košarici in čez par let se bojo verjetno začele lepo ozirat proti tlom- gravitacija v času ne prizanese nikomur . Bom pa zrelejša in modrejša, hehe, to je tudi nekaj. Pa vedela bom, kako podložene modrce prat .
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 3.7.2009 10:19:29
|
|
|
|
nejcko
|
Ampak v to kuglico gre samo en modrc Jaz vedno perem po več modrcev skupaj in sicer jih dam v eno bombažno vrečko in v stroj ter jih operem na max 40°.
|
|
|
|
RE: kako perete podložene modrce? 3.7.2009 10:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje lohk daš dva vsaj jst jih kr normalno operem, pa v sušilc vržem, ko se uničjo, jih pač zamenjam, itak si ne kupujem nekih dragih, največkrat v H&M in podobno, tko da mi ni nek big deal...pa navadno se tko prej splajhajo, pa čipka se nacufa, pa naramnce nagužvajo, kost ven pogleda....kot pa da bi se oblika uničla....tko da brezveze komplicirat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?