Kam po poletno spalno vrečo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tia&silvija -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 12:07:28)

Hallo vsem!

Kje naj dobim lepo spalno vrečo? In vem, da jih baje imajo v H&M ampak mi smo taaakkkkoooo dddaaaalllleeeččč ob te trgovine!
In kolk kaj stanejo te zadeve?

LP, Silvija&Tia

Anonimen -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 12:10:18)

Jaz sem jih kar sama nedila. Če ne znaš, kupi blago in daj staro vrečo + blago šivilji. Ta mala malca to naresti.

viv_ -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 12:48:59)

Jaz sem naredila tako kot pravi Splišni - sem kupila blago in zadrgo ter to skupaj s ta staro vrečo nesla k šivilji.

mehurčica -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 13:24:44)

Jaz jih v H&M nisem vidla. Pa nonstop hodim gledat, če jih že imajo. Sej ne vem niti, če jih bodo sploh imeli.

Lani sem kupila tako tanko v Arielu. Zdaj pa bom verjetno šla kar po blago in zadrgo in nesla moji teti, da zašije. Mogoče bom šla še najprej v Špar pogledat, če je kaj-in poceni.

BONI* -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 17:53:33)

Hojla! A lahko jaz nekaj ˝neumnega˝ vprašam? Iz česa pa so poletne spalne vreče? a so iz takega materjala, kot npr. prešite odeje, ali je to npr.frotir.

Lp, nevedna Boni:ups::zmeden2:

Jančika_ -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 19:33:46)

Ravnokar sem prišla iz Interspara - imajo luštne poletne spalke iz frotirja v bež, umazano roza in svetlo modri barvi za 2990. Sem pogledala espešeli for ju :).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 19:41:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mehurčica -> Kam po poletno spalno vrečo? (25.5.2005 20:22:48)

Ma frotirasto jaz že imam(iz aladina-ful lepa:love: ) in se mi zdi pretopla za poletje. Lani je imel čisto tanko bombažno. Tak kot ena rjuha tanko. Po moje jih imajo v Arielu in grem še ta teden pogledat, pol pa sporočim.

Stran: [1]