ada2 -> RE: obvestilo o subvenciji (24.6.2009 19:53:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai* Mi tud še čakamo. Ada2, zakaj so pa vam zavrnili? Jaz sem mislila, da dobijo vsi, ki izpolnjujejo pogoje. letos smo dali prvič. Imamo gradbeno dovoljenje za prizidek k hiši, ker so naši dosedanji prostori premajhni za 5 člansko družino. zavrnili pa so z razlogom, da ne rešujemo stanovanjskega problema prvič. čeprav mi ni glih jasno, ker jaz živim v tej hiši že od otroštva, moj se je pa od svojih staršev k meni preselil, ko sva dobila otroka. nikoli pa nismo nikjer nič kupovali ali gradili, ne skupaj, ne posamezno. Glede na obvestilo na stanovanjskem skladu, je na voljo skoraj 4 milj evrov, vlogo pa nas je dalo 4120 vlagalcev, tako da je nemogoče da bi vsi dobili odobreno, če malo preračunamo,... Ada2, po moje so vam zavrnili, ker dejasnko stanujete že v hiši in je ne delate na novo, delate le prizidek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nima veze, če delaš samo prizidek, važno je, kolikšna je sedanja kvadratura - če zadošča tistim standardom ali ne. Če ne zadošča in bi s prizidkom zadoščala, potem izpolnjuješ pogoje, sicer ne. Ne vem pa, zakaj ni prvo reševanje stanov. problema. Mogoče vas niso obravnavali kot družino ali ste dobili gradbeno za prizidek preden se je tvoj dragi priselil ali kaj podobnega? po tistih njihovih kriterijih je sedanje stanovanje za 10 kvadratov premajhno. Gradbeno smo dobili decembra 2008, moj pa živi pri meni že od leta 2005.
|
|
|
|