Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 10:53:59
|
|
|
|
baguSka
|
Elektroencefalografija (EEG) je neinvazivna metoda, pri kateri preko elektrod na površini glave beležimo električno aktivnost možganov. Njena uporaba je na primer neprecenljiva pri preučevanju spanja. Majhna nihanja, ki jih EEG zazna, nam lahko povedo, ali človek spi, je buden ali nekje vmes.
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 10:54:01
|
|
|
|
ZARA
|
Ojej tinka...ne morm verjet! A zato te nič ni?? Pozdravček,držim pesti :miska::miska::miska::miska:!!!
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:01:57
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Počutim se ok. prvič se mi je zgodilo to lani nekje 3 mesece po porodu - začela mi je mrtvet roka in obraz, jezik in grlo ( vse je blo mrvto) moj zdravnik je reko da je to od slabokrvnisti in niskega pritiska. sedaj pa pred enim mesecem spet s tem da mi je bilo nesznonsko slabo in ful me je bolela glava, to se mi je zgodilo v službi in po mene so mogli prit moji ker me je bilo strah vozit (nič nisem mogla primit v levo roko..) in moj zdravnik spet to ni nič nevrološkega, ugotovil pa je da imam težave s ščitnico in me napotil naprej k zdravniku. tam sem povedala kaj se mi je zgodilo in me je takoj napotil naprej k nevrologu, okolistu (da mi pogledajo ozadje) in na EEG. res pa je da mi ščitnica ne dela dovolj dobro in bom morala do konca mojih dni jesti hormone... sedaj pa me je strah...še 23 let nisem stara pa me je mogoče že 2x kap:(
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:07:56
|
|
|
|
baguSka
|
TP - tud men se je že pdb zgodil v tvojih letih pa še mau kasnej. In vse samo zato (no nevrolog je to ugotovu), ker sm bla 1x na eni hudi masaži in so me tko zmasiral, da so mi sprostil ene nevrone, kri je začela drugač cirkulirat in mi jih je drugač pognala v glavo.. Ne znam ti čist točn obrazložit. Še zdej me je strah zarad tega, da ne bom še kdaj kej tazga dožvela kot takrat (2x), ko sm se kar sesedla in ko sm zgubila sliko pred očmi..:zmeden:
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitivno je dobro, da te pregledajo...enako se je pred leti zgodilo mojemu bratrancu, ki je bil tudi nekaj čez dvajset in je imel polovico obraza in roko paraliziranega skoraj leto...je moral hodit na fizioterapijo, masaže in sam je šel še k alternativcem in vse se je popravilo, verjetno bo potrebno spremenit način življenja... saj bo!! Držimo pesti, da se bo vse uredilo.
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:14:23
|
|
|
|
Maxica
|
Držim pesti, da bo vse ok s tabo.:miska::miska::miska:
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:15:11
|
|
|
|
ZARA
|
Ja ne morm verjet,da je tega tolk,pri teh letih...a ti si tud imela to baguska??
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:16:07
|
|
|
|
baguSka
|
Ja ne vem če je isto. Razlogov je pač več.:zmeden2:
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 11:28:34
|
|
|
|
tinka-pepa
|
1.6. imam okolista 7.6. imam eeg okrog 15 pa nevrologa vam poročam kaj je z mano.
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 13:40:35
|
|
|
|
mehurčica
|
Ojoj, Tinka, ne morem verjet.:( Upam, da se bo vse dobro izteklo! Držim pesti.:angel::miska:
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 16:22:51
|
|
|
|
bini
|
držimo pesti!! vse bo v redu :rozica:
|
|
|
|
a je v kateri kaj zdravnika 25.5.2005 18:32:19
|
|
|
|
Gina
|
A z očmi je pa vse ok? Mislim, ali si imela medtem kakšne spremembe na očeh, z vidom? EEG tudi druge stvari beleži, oz. tam preverijo tudi možnosti drugih bolezni, kakor je meni poznano, vendar ne vem čisto natančno katere vse.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?