Bolečina pod pazduho v času ovulacije (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sunny77 -> Bolečina pod pazduho v času ovulacije (23.6.2009 15:53:48)

Pozdravljene punce!

Zanima me, če ima katera podobne težave...vsako ovulacijo me bolijo (bezgalke???) pod pazduho...mislila sem, da je to zaradi britja (to mi je tudi G. rekla), a tokrat se nisem brila v teh dneh pa me vseeno boli...a je to normalno?
Poleg tega me zanima še nekaj....v maju sem imela ponovno drugi SS (z abrazijo) in kakor prvič v 6 tednu....a so kateri povedali zakaj do tega sploh pride...tako me je strah za naprej...v avgustu namreč ponovno načrtujeva akcijo!
Hvala za odgovor in lp vsem!
S

tejčit -> RE: Bolečina pod pazduho v času ovulacije (23.6.2009 17:00:47)

ojla jst sem mela tud februarja abrazijo men so rekli da je 50procent genetsko in da še sami
ne vejo a tebi so kaj rekli

Taddy78 -> RE: Bolečina pod pazduho v času ovulacije (23.6.2009 17:44:34)

Pri meni je ta bolečina povezana z bulico ki se mi naredi pod pazduho in prvič slišim, da bi to bilo od britja. Je pa prisotna pred M in jo dobim kake 5x na leto...naj bi šlo za žleze...

Sunny77 -> RE: Bolečina pod pazduho v času ovulacije (24.6.2009 15:27:49)

ciau tejčit!

ne, žal mi niso nič rekli...oz. "selekcija narave".....

isabeaux -> RE: Bolečina pod pazduho v času ovulacije (25.6.2009 21:57:08)

Ja ss - i so lahko povezani z avtoimunostjo telesa...kar pomeni, da telo oz. maternica zarodka noče sprejeti za svojega in se bori proti njemu tako dolgo, da lahko pride do ss -a ...to je bolj pogosto pri  ženskah, ki imajo probleme z endokrinimi žlezami...

Kar pomeni, da telo naredi avtoimuni proces, v toku, ko je ovulacija, zato se lahko pojavijo bolečine v katerem koli delu bezgavk....saj se tvorijo protitelesa... pogosto so ss - i s tem povezani...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]