Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 20:05:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
čestitam! Mič, nič ne bo Mrbit' drugo leto...
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 20:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mrbit' drugo leto... Letos bi ga itak tezko pokurila .
|
|
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 20:47:09
|
|
|
|
r1ta
|
Nagrajenci: neboglasnica (al neki takega) ninaya boom delfinček76 duda1
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 20:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Uzivajte na pocitnicah!
|
|
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 20:50:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Nagrajenci: neboglasnica (al neki takega) ninaya boom delfinček76 duda1 Pa imamo spet malo širši spekter imen. Kar na forum z njimi.
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 21:01:08
|
|
|
|
Šarki
|
ampak jest iščem pa ne najdem nobenga posta od njih a kdo kej več ve?? verjetno so se registrirale samo zato, da so glasovale pa čez kakšen mesec bomo prebrale eno fajn zahvalo na forumu da namo dvomle v nagradno igro
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 21:55:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čestitke nagrajenkam :)) 23.6.2009 21:59:00
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa neboglasnica sodeluje, je naša julijka! sem pa hotla napisat tole: ok prvo žrebanje mi je jasno, da je pač šlo narobe in da tiste, ki so bile ižrebane prvič, res niso glasovale za kategorijo v kateri so bile ižrebane (če je to čisto pri vseh tako, same vejo). ampak ta zadnja kategorija, kjer se je žrebalo med tremi, pa mi je ful grdo, da najprej se eno ižreba, potem pa se ižreba še drugo in ta prva izpade. mislim, da si obe zaslužita potovanje, pa čeprav tole ni moja stvar. no, vsaj zase vem, da bi ga zahtevala. ČESTITAAAAM sori ker sem dvomila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?