Kam vse to pelje ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

srnica -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:16:34)

Danes zjutraj sem gledala na pro7 novice in ostala šokirana.Veste kakšna je najnovejša zafrkancija angleških mladostnikov ?Kaj se jim zdi ful smešno ?

Z mobilnimi telefoni se snemajo, kako udarjajo ljudi, mimoidoče, v šoli sošolce.Na avtobus pride skupina mladoletnikov, eden snema ostali pa kar s pesnicami nad nekoga pač,....GROZA !Eden je šel z nočne in med čakanjem na avtobus je na klobci zaspal, pa so ga zažgali, to snemali in se smejali.Te posnetke pa dajejo baje na internet.Nekateri otroci se bojijo hoditi v šolo, ker jih nekdo le udari.

Najhujše pa je, da to ni primer ene šole, enega mesta pač pa je to sedaj trenutno "in" med angleško mladino.

Policija se ful trudi, da dobi stvar pod kontrolo, ampak priznava, da gre vse bolj izpod kontrole.

Sorry da sem zatežila s tem, ampak tako sem šokirana da sem morala napisati.Kaj vse to pelje ?Njim je to smešno, ampak eni doživljajo prav traume, še posebej manjši otroci.

baguSka -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:18:23)

Veri fani.:(

Primoza -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:21:08)

To je večinoma posledica globalizacije. Po mojem se nasilja dogaja približno vseskozi enako, vendar smo o njem zdaj bolj informirani.

Pajaca -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:22:53)

Ja včasih smo se kavbojce pa indijance igral, zdej pa tkole.... pač kje se naj otroci naučijo naših igrc, če se jih še do soseda ne upamo same pustit.... mi pa letal po vseh gozdovih okol doma pa ni blo nič narobe.

Pupica -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:24:13)

:(:((
Zdej nas bo strah še v šolo jih spustit:((

Anonimen -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:25:31)

O madona, mularija! Groza.

srnica -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:25:50)

Saj se strinjam s tem da je nasilje vedno bilo in vedno bo, ampak da se to začene že pri 13,14 letih.Če že sedaj tako uživajo v nasilju, kaj bo šele pozneje ?

baguSka -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:27:21)

Jah žou je tko da se generacije vedno bl spreminjajo. Tko da mamice zlate, če bi razmišlale v tej smeri, pol je najbolš da smo ceu živlenje brez otrok :zmeden:

srnica -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:32:23)

Pa da ne boste mislile da sem katero hotela ustrašiti.Po moje je to mularija, ki rase gor brez staršev oz. se ne brigajo za njih.Ampak žalostno je to, da se potem enim zdi to cool in jih oponašajo.

baguSka -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:34:28)

Točn tko. Pa ne samo da jih oponašajo. Lahko so tud žrtve nasilja.:(

Blink1 -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:43:57)

Hmmm...brez staršev??? Kdo pa jim pol kupi te telfone s kamerami... Jaz sem stara 27 let pa takega telefona ne potrebujem....

Sicer pa bi se dogajalo enako tudi brez telefonov...Take bi bilo treba doma malce naružit, če mene vprašate....pa naj govorijo proti šeškanju kolk čejo:hudicek:

baguSka -> Kam vse to pelje ? (25.5.2005 10:44:51)

Ja verjetn da starše majo. Take materialne. To je pa tud vse. Za vzgojo pa ****.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 13:28:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]