mamalada -> RE: včerajšnja oddaja (23.6.2009 11:01:35)
|
Jap, sam gledala. Sicer takih oddaj ne spremljam, ampak ker ta punca ravno dela v naši lokalni trgovini... da ne bom izpadla totalno neinformirana zjutraj, ko gremo v lokalno gostilno na kofe. Pač, njena stvar, če ima tako spolno (in siceršnjo medosebno) prakso in če jo je pripravljena obelodaniti pred "miceno Slovenijo". Btw, ni važno ali je "vesoljna" ali "micena", za dotičnega človeka, ki se razgalja, so itak važni samo ljudje, s katerimi prihaja v stik. Me je pa potem mož zezal, če sem kdaj pomislila, da bi "to pa ono..". Sem mu rekla, da sem pravkar pomislila, da mu odtrgam glavo. In potem bi me Jonas vprašal "Ali ste kdaj pomislili, da bi možu odtrgali glavo" in jaz bi odgovorila "Da". Vesoljna Slovenija pa bi osupnila... Kakšna pošast! Vsak ima kakšne okostnjake in če se vpraša na pravi način... evo razloga za zgražanje. Oddaje ne bom več gledala, škoda časa. Razen če se prijavi kaka vzgojiteljica, učiteljica, sodelavka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Eh, mogoče tudi v tem primeru ne. Škoda časa.
|
|
|
|