Cirkus (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Cirkus (25.5.2005 9:20:17)

A ve katera, če lahko samo živalce greva gledati...cirkusa jaz ne hodim gledati, ker imam občutek, da je to mučenje živali, potem pa jokam doma od žalosti.:(( Seveda tudi živalce nisem hodila gledati, sam zdaj bi rada princu pokazala nekaj živalc.

Kdaj se lahko gre gledati in kakšna je vstopnina?

Lp!:rozica:

pravljica -> Cirkus (25.5.2005 9:49:50)

tudi sama sem bila kar nekaj časa prepričana da je to mučenje živali in sem pred par leti prvič peljala malečko (sama nisem bila prej še nikoli) v cirkus, ker se mi je zdelo, da je le dobro, da sploh ve, kaj je to cirkus

v glavnem ,ko sem potem razmišljala in pogledala o tem tudi nekaj oddaj na animal planet, sem se malo bol zamislila...ti ljudje živijo s temi živalmi od malega...logično je, da jih je treba "ukrotit" in tako kot mi doma naučimo psa "sedi", "prinesi" pa ne vem kaj vse še eni znajo, tako tudi oni naučijo svoje živali raznih "fint"

zaenkrat se tolažim, da je to tako, na kaj hujšega pa niti ne mislim :zmeden:

Blink1 -> Cirkus (25.5.2005 9:55:10)

Gekko...ne vem kje je cirkus??? A spet tam, kjer je kramarski sejem????

Mi smo lani, al predlani, ko je bil, šli v nedeljo na kramarskega in si spotoma :) še kar zastonj lahko ogledali živali, ker niso imeli nekako ful ločeno. Drugače pa je treba plačat

cmokec -> Cirkus (25.5.2005 9:55:42)

Meni se tudi živlli iz cirkusa smilijo, ampak danes malo manj. Prelistala sem današnje Novice in se mi je dobesedmo obračalo ob slikah ubogega psa. To je šele mučenje žive živali. :((:((:((:((:((:((

Lenny -> Cirkus (25.5.2005 10:34:51)

Gekko, morda bo kaj več informacij na
www.acyuaticobellucci.com

Ali pa na tel. številki 040-649-000, kjer naj bi dajali informacije. Na letaku sem našla samo podatke, kdaj so predstave in kdaj je odprta blagajna. Poskusi na telefonu.

Lep dan!

Anonimen -> Cirkus (25.5.2005 10:42:50)

Vprašanje, če se da videti smao živali. Mi smo videli nilskega konja, preden smo šli v cirkus. Si lahko prišel dokaj blizu kletke. Ampak saj tam v kletkah so živali še bolj uboge videti kot na odru. Jih imajo kar v vozovih, po moje sploh svetlobe nevidijo. Saj mogoče se motim, sploh ne trdim tega. Ampak tam zunaj sem v kletki videla le nilskega konja.
Na odru jim ni pa nič hudega. Tjulenj parkrat pomaha, pa za vsakič dobi ribo, pingvini itak nočejo iz škatle ven oziroma takoj dirkajo nazaj not, krokodile samo na oder postavijo in to je vse njihovo poslanstvo v predstavi, morski psi plavajo v majhnem akvariju, kačo nosijo sem in tja pa legvana ali kaj je že tisti kuščar, pa en jastreb prileti čez areno, kuro pa kar vržejo na oder. A sem še kaj spustila? Mislim da ne. Eno uro je žongliranja, potem pa kakšnih 20 minut ali pa še manj kazanja tistih živalic, ki bi res bile veliko bolj srečne v naravnem okolju. Ampak to tudi v kletkah niso, a ne?

Blink1 -> Cirkus (25.5.2005 10:48:46)

Sicer je pred letom bil v MB drug cirkus, ampak so imelo kar Ok urejen živalski vrt in tudi posebej vstopnino zanj.

je pa bil urejen v tistem parkcu pri TAMu, kjer je senca, tako da te prikolice z živalmi niso stale cele dneve na soncu.

nejcko -> Cirkus (25.5.2005 10:51:28)

Jaz sem bila tudi zgrožena, ko sem videla, da imajo te živali kar v zabojih - srčno upam, da samo kot transport za na oder in ne kar za skos.
Pa s tistim jastrebom so tako grdo delali - so ga kar za nogo vlekli, da ne bi odletel.

Jaz sem proti tem fintam, sam kaj ko je mali zapel ko mutav za telefon, ko je videl tiste šotore. Dva dni je najedal, potem smo pač šli.

Anonimen -> Cirkus (25.5.2005 12:46:35)

Cirkus v mariboru je tam pri Tam-u ja(kot kramarski sejem) od 24.5 do 29.5, vendar sem šla včeraj mimo pa je vse skupaj delovalo, da še niso vsi tukaj!:zmeden2:
Mislim da bi morali imet posebej vstopnino za živali, vsaj v zadnjih treh je bilo vedno tako.Tako, da si lahko živali ogledate brez predstave:)

tinka-pepa -> Cirkus (25.5.2005 21:46:21)

moja dva:love: sta bila danes pri cirkusu da bi tamali:love: videl živalice.
žal jih ne moreš videt, no lahko jih vidiš v predstavi, vstopnina bi naj bila 3500 za odraslega, pa sta se moja dva obrnila in šla raje po nakupih:)

Stran: [1]