PuNcKa -> Sosedov pes! (22.6.2009 21:09:15)
|
Pozdravljene/i! Naj najprej povem kako je na stvari! Sosedje imajo psa, ki pa, kako naj se izrazim...ne da ne skrbijo zanj v smisluu hrane, ampak v smislu varstva. Ta pes se cel dan sprehaja sam naokoli in kar je najhujše, napada druge pse in tudi ljudi! Mamice z vozički, starejše ljudi, mlade...pač vse kar gre mimo njega. Čeprav mu noben nič noče! Ljudje se ga bojijo, a ŽAL noben nič ne naredi, nekatei ker niso sosedje, nekateri pa zaradi "sosedskih odnosov"! Ta pes tudi je tudi name že renčal najmanj 3x, ko sem hotela z dvorišča, našo psičko napade čim jo vidi, čeprav se na povodcu sprehaja z očetom, mamo, z mano.... Ravnokar je zopet napadel psa na povodcu, ki se je z lastnikom sprehajal, zato sem klicala na policijo in vprašala kaj mi je narediti! Rada bi to stvar prijavila anonimno, a mi je policist rekel da se ne da! Anonimno bi rada prijavila zato, ker do pred kratkim niso govorili z nami (eno leto), ker smo povedali, da se tako ne dela in da mora biti pes doma, na povodcu ali kakor koli želijo, samo da ne napada vseh, ki grejo mimo njega!! Bolj se mi gre zaradi staršev, ki se ne bi radi kregali! Čeprav jaz raje vidim, da me gledajo postrani in grem mirne volje na sprehod, kot pa da sem cel čas v strahu!! No, zanima me, če je kdo imel podobno izkušnjo oz., če mi lahko poveste kam naj se obrnem za anonimno prijavo!! Mislim, da bi sosede po tolikih opozorilih "streznila" samo denarna ali kakršna koli kazen!! Hvala za odgovore in lep večer še naprej!
|
|
|
|