Marelica -> RE: Bodo vaši otroci med poletjem v vrtcu? (22.6.2009 22:50:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Morrak, a tebi so tudi stalno jamrale, da koliko veliko otrok ostane, da ne bodo mogle koristit niti svojega dopusta ipd.? Ker name so stalno pritiskale, ker sem napisala, da bo nekje od 10. 7. do 15. 8. občasno prisoten, kaj to pomeni in mi nekako dale vedet, da bi pa res lahko ostal doma, če sem že jaz doma? Sem jim lepo povedala, da bo tudi doma ampak ker mislim in upam, da se ima v vrtcu lepo, da ga nameravam kdaj tudi pripeljat pa so me pisano gledale. Ne me zdaj grdo gledat, ampak malo se je pa vseeno treba vživet v vlogo vzgojiteljic. Če bi vsi starši rekli, da bodo otroci tu in tam prišli, ne bi nikoli vedele, koliko bo vsak naslednji dan otrok. Po zakonu pa se število otrok v skupinah ne sme presečt. Tako da če le imate možnost, dajte otroke imet vsaj en cel mesec doma pa to sporočit vzgojiteljicam. Tudi one si namreč zaslužijo dopust in če se da to splanirat je dosti lažje, kot delati v negotovosti. Našadva bosta julija doma, za avgust se pa še nisem odločila. Bomo videli, kako se bo julij obnesel, tudi s kombiniranjem z babicama in dedkom, ki so še vsi v službah. Jaz sem sicer še vedno doma, ampak aktivna iskalka zaposlitve in to pomeni, da varstvo rabim za primer razgovorov ali morebitne zaposlitve. Se mi pa vseeno zdi lepo, da se tudi za otroke počitnice ločijo od vsakodnevne rutine. Konec koncev lahko uživajo tudi na druge načine, recimo ogromno časa preživetega zunaj v naravi, kar je v našem vrtcu recimo zelo zreducirano.
|
|
|
|