|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bučke
22.6.2009 17:13:23   
p&b
Kaj vse delate iz mladih bučk,zanimajo me tudi omake iz njih za testenine...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bučke
22.6.2009 17:22:40   
bskrle
eNA RES SIMPL:
Na oljčnem olju porumeni in zadiši česen, nanj zribaš bučko, po možnosti tako, ki ji je komaj odpadel cvet, posoliš in na špagete poliješ


_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.6.2009 17:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bučke
22.6.2009 18:48:55   
misa4
Surove naribam in pojem v solati, na hitro prepražim in dodam kot prilogo, včasih sem jih še panirala, prerežem na pol, sredico popraskam ven in zmešam z mesom in hruhom, nafilam bučke potresem s sirom in v pečico, delam kremne juhe, pa še in šeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bučke
22.6.2009 19:07:46   
sonček33
musaka - bučke+meso ali pa samo bučke
v omaki tako kot kind lady
popečene na malo olivnega olja, dane na kruh in na njih košček sira

naribane v rižoto
juhica

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bučke
22.6.2009 21:03:27   
Felicita
surove v solati ali s sirom;
v omaki, kot mi je nekoč svetovala tanikaa (http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4133108);
na žaru (oz ponvi/toasterju) popečene in obložene s sirom;
ocvrte (samo res redko ker je zamudno delat, drugač so mi ful dobre čajote ocvrte);
naribam in z raznimi ostanki zmešam v polpete;
etine bučke - v ponev izmenično v obliki lusk naložiš krompir in bučke in poliješ s smetano in jajčkom;
vtaknem jih pa tud v rižoto al pa kako drugo omako, ki jo delam... se mi zdi da skor povsod pašejo.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bučke
23.6.2009 8:43:43   
kjava
Za testenine jaz pretenstam na čebuli  in česnu papriko, paradižnik in bučke, lahko dodaš mal kisle smetane. To mi ful paše tud k njokom. Potem jih samo popečem na žaru (prej mal mariniram v olivnem olju in origanu), za prilogo narežem bučke na kolobarje, popečem na eni strani, nato jih obrnem, dam na vsak kolobar še tanko rezino paradižnika in košček sira, ter v pečici zapečem.
Polpete iz bučk-naribaš bučko, zmešaš z jajcem, amlo moke, drobtin, začiniš in z žlico polagaš v vroče olje.
Dodajam jih na pico-ampak jih vedno prej malo podušim na čebuli, da je bolj okusno.
Zdej je na kulinariki nov recept, ki mora bit super:

http://www.kulinarika.net/recept/zelenjavne_jedi/Buckerelice_-12707.html

Pa še polno enih stvari, ki se jih zdej ne spomnim. Boš še na kulinariki ideje dobila.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bučke
23.6.2009 8:46:46   
Šaki
jz nardim polpete tud.


bučke naribam,malo solim.dodam drobtine.jajca tko da dobim tako maso.tko da nekako izoblikejem polpete.ne sme bit preredka.tko kot za mesne polpete.pol jih oblikujem,povaljam v moki in popečem.super!

aja pol še poljnene,na žaru, samo popečene,.......

< Sporočilo je popravil bad girl -- 23.6.2009 8:47:37 >


_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bučke
26.6.2009 13:06:19   
Anči2
Ravno včeraj sem jih spekla zram mladega krompirja v pečici, pohane bučke so zakon pri nas, filane z mesom, v omaki, pa tud štrudelj smo delali iz njih- dobra stvar.
Aja pa v smetanovi omaki s piščancem so ful dobre.



(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?