|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nevarnost pri delu
25.5.2005 8:23:08   
rose
Oj.
A mi lahko katera pomaga? Pri delu rokujem s dvema kemikalijama in sicer z etanolom in dušikovo V. kislino. Ko sem se pri nadrejenih želela pozanimati kakšen imata R (faktor nevarnosti al kako se že temu reče), mi nihče ni znal nič povedati. Seveda, vsak mora samo zase poskrbeti. Nekaj sem že iskala po internetu, pa žal nisem nič našla. Mogoče katera ve, ali mi škodujeta? Oz. če ima katera kak nasvet, kje naj se še pozanimam?

Hvala za vsak odgovor.
lp, rose
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nevarnost pri delu
25.5.2005 8:28:50   
puri
Vprašaj dr. Pušenjaka na Med.Over.Net,....

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nevarnost pri delu
25.5.2005 8:45:38   
Žirafca Helena1
mogoče bi to znali odgovorit na zavodu za zdravstveno varstvo. Bom svaka vprašala k dela tam
popoldne ali proti večeru odgovorim.

Čao, Helena:miska:

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nevarnost pri delu
25.5.2005 9:09:40   
Žirafca Helena1
Aja, sem se spomnla, da dons ne bo možno z njim govorit, prestavim na jutri.

Dijo, Helena:miska:

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nevarnost pri delu
25.5.2005 10:00:28   
Grascakinja
V službi morate imeti debel dokument, imenovan "ocena tveganja", ki vam ga je pripravila pooblaščena organizacija za varstvo in zdravje pri delu. In tam not mora to pisat. Če tega dokumenta nimate, spomni šefe, da ga mora dat narest, sicer pride inšpekcija pa kazen....

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nevarnost pri delu
25.5.2005 10:14:06   
Primoza
Tukaj so MSDS (material safetly data sheets) od prozivajalca kemikalij JT Bakerja, vneseš imeni v angleščini in dobiš podatke. Etanola jaz ne bi pil, se z njim prekomerno polival po rokah, pa kadil ne bi zraven etanola, z dušikovo kislino se pa se sploh ne bi polival. Pa redčenja koncentriranih kislin so delikatna tako, da se vedno reči po pravilu koncentrirano v manj koncentrirano. Pa kisline reagirajo z marsičem.
Oba pa ne smeta priti v oči. Pri neskrbnem delu z dušikovo kislino pa kmalu opaziš posledice na prstih, ki postanejo rumeni (ksantoproteinska reakcija).

http://www.jtbaker.com/asp/catalog.asp

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nevarnost pri delu
25.5.2005 11:39:45   
rose
Hvala vsem. Sem pogledala na link in našla kar sem iskala. Ti dve snovi nista škodljivi za mojo pikico. In sem zdaj čisto pomirjena.:)

Lep pozdrav vsem, rose
:rozica:

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?