|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
25.5.2005 6:14:56   
AKŠ
kako smo kaj?

a je katera že tukaj ?

madona sem ganes zgodna :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
25.5.2005 6:24:32   
lenika
Ja jaz sem tudi tukaj, počasi se spravljam v službo, sem pa malo bolj zgodaj vstala in mam čas še tukaj viset, ker od 5. dalje enostavno nisem mogla več spat. Bo verjetno kriva polna luna.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
25.5.2005 6:27:22   
AKŠ
ja po moje tudi - takoj ko sem šla v službo sem videla na nebu polno luno in takoj sem vedela, da bo na cesti "štala". In res je bila - katastrofa. Al nedeljski vozniki al sami dirkači, da pa ne omenjam "starga ata", ki mi je v rondo pripeljal po napačni strani!!!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro
25.5.2005 6:31:08   
Udb
jutro! :zaspan:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro
25.5.2005 6:31:25   
lenika
Teh problemov verjetno ne bom imela, ker imam do službe 1 km pa pol oziroma 3-4 minute z avtomobilom.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro
25.5.2005 6:34:09   
AKŠ
jutro udb

no ja - jaz vsak dan v službo naletim na kakšno "avto dogodivščino"

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro
25.5.2005 6:38:00   
Udb
Kako ste punce? A danes je polna luna??? Nisem vedela :ups:

Danes zgleda da bo ful lep dan!! Sonček!! ;)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro
25.5.2005 6:39:28   
lenika
Ja, ja čisto lepo okrogla je.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro
25.5.2005 6:40:09   
Anonimen
Jap, polna luna... Včeraj sem prišla iz bolnice in vam povem, da so spodaj punce v porodnih sobah rojevale kot za stavo! Vse polno, otročki hočejo ven!

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro
25.5.2005 6:41:03   
AKŠ
res je lep dan. Ko sem prišla v službo, je bilo sonce tako lepo - skoraj rdeče.

So mi šle kar misli po glavi, kako bi se sedajle odpeljala proti morju!!! Se malo nastavila sončku in pojedla kaj dobrega......upam da grem kmalu kaj na obalo - če ne drugega vsaj malo noge namočit za boljši občutek...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dobro jutro
25.5.2005 6:42:50   
lenika
Komaj čakam, da bo končno čas za morja in dopust. Uau saj je že 25. maj, kmalu bo.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dobro jutro
25.5.2005 6:46:14   
AKŠ
jaz bom letos vsak mesec malo na dopustu....(mam privilegije, ker sem noseča :) - sem si zbrala najbolj želene termine in so mi vse ugodili)

pač je tako, da je treba letošnji dopust pokoristiti pred porodniško - drugače mi bo propadel :) (čeprav še ne veva kam jo bova mahnila - kam daleč sigurno ne)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dobro jutro
25.5.2005 6:51:43   
Udb
AKŠ, jaz sem se pa odločila, da dopust izkoristim tik pred porodniško. Oz. tam nekje!! Tako da bom doma pol avgusta, potem pa cel september!! ;)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dobro jutro
25.5.2005 6:55:30   
lenika
Lepo se imejte, jaz pa hitim v službo.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dobro jutro
25.5.2005 6:55:41   
MEGY_Patricija
Ja dobro9nebesa9nebesa9nebesa in lepo jutro:)-:)-:)- prav tako v mojem imenu, ja tudi moja malenkost je že budna,se moram še malo učit mam dones izpit za ekonomijo!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((:((:((:((no ja no upam. da bo šlo. Če boste pa še ve pesti držale pol pa itak ni dvoma: a nones že jutro:9nebesa9nebesa9nebesalepo kako lepo bo še le popoldan, jaz se moram pa učit. Zdej grem pa na eno dobro kava::kava::kava::kava::kava: A gre ktira z mano!!!!!!!!!LEP IN SONČEN POZDRAV OD

:rozica:M:angel:E:rozica:G:rozica:Y:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dobro jutro
25.5.2005 7:06:23   
cmokec
Dobro jutro. Da ne boste pozabile, danes je Dan mladosti. Se je treba fino met.

:kava::rozica::kava::rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dobro jutro
25.5.2005 7:06:31   
AKŠ
ja udb jaz sem se pa odločla, da to poletje res izkoristim kar se da - in zato imam tudi tako razporejen dopust.

(upam da mi ne bo žal, da ga nisem koristila v septembru)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......