Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 22.6.2009 9:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Me smo pa tri babe in en desc. Uganite, kdo najbolj klepeta... Sicer smo pa vsi telefonih in potem kakšno stranko "obdelamo". Računalniška napaka ID10T.
|
|
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 22.6.2009 11:37:28
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marcela Problem je, da se jaz ravno ne morem umaknit. Lahko le bolj kt ne pogovore ignoriram in se ne spuščam na njihov nivo, zato vem, da tudi nisem najbolj priljubljena. Se ne sekram. Je pa tista najhujša 8 ur poleg me. Kadar ni hude gužve tudi po 15 mnut brekuje in kritizira, pa ji ne kapne, da mi ne paše, včasih v vsem času, ko naklada ne rečem niti ja ali aha. Če pa rečem, ko katero obbira:Daj nehaj no, to je njena stvar. Pa reče: kak si tečna danes. A včeraj zvečer spet nisi luleka dobila Najbolj se mi pa obrača želodec, kadar je približno tako, da 2 obirata tretjo, ki ni prisotna, pride še tista tretja, skupaj oberejo četrto. Odide ta druga in jo pol oberejo še njo, tudi tista taprva, ki je bilas ves čas zraven. Madona, v prejšnji službi sem imela eno tako. Da ne delaš ti tam slučajno?
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 22.6.2009 15:09:14
|
|
|
|
puncica
|
mah v 8 urah se s sodelavkami pogovarjam cca 10 min, za vse ostalo so tle forumi obiram pa ne rada, ker mi ni všeč da sem sama predmet obiranja zato se tudi sama temu izogibam.
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 23.6.2009 20:02:48
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Občasno kaj zarezgetam, drugače sem pa bolj tiho. Zelo prijetno vzdušje imamo. Kot na pašniku.
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 24.6.2009 6:55:26
|
|
|
|
LoCa
|
s tistimi k se družim se pogovarjamo o normalnih zadevah - od vsakdanjih, do opravljanja šefov in nesmislov k jih folk dela in je za to plačat :D, o žuranju, diy delih, potovanju, ljubezni, njihovih otrocih...ma vse. to se ponavadi na kavi dobimo al pa na hodniku se kaj poklepeta. s tistimi, k pa delam in jih moram vsako jutro gledat, se pa pogovarjam samo službeno al pa čisto brezvzezno-neobvezno. onE pa večinoma ali o tem kako so drugje nesposobni, kako nič ne delajo, pri nas pa smo edini ki delamo, drugi dobijo keš, mi ne, drugi mešajo meglo, mi ne. pa o tem kako grejo smučat, na svoje barkače, pa take brezvzeznosti, v isti sapi pa jamrajo kako imajo nizke plače.
|
|
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 24.6.2009 7:12:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor No, na tem "področju" sem pa kr srečna, da sem naglušna. Odklopim slušni aparat in imam ljubi mir Razen, če so kkšni vici na sporedu, takrat se pa "priklopim" nazaj. A imaš res slušne aparate ali se malo norčuješ iz zdravja?
|
|
|
|
RE: O čem se v službi pogovarjate? 24.6.2009 12:07:51
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor No, na tem "področju" sem pa kr srečna, da sem naglušna. Odklopim slušni aparat in imam ljubi mir A to resno? Mislim, da si naglušna in imaš slušni aparat? Samo kako se pa potem lahko nazaj priklopiš, ko so vici. Mislim ... kako pa veš, da so vici na programu, če imaš izklopljen služnoi aparat in nič ne slišiš? Aha, klik (v mojih možganih), verjetno je to bilo samo tako, "pogovorno, figurativno rečeno. A ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?