osmica -> RE: KRAJINSKI KAMP PREMANTURA (29.8.2009 21:34:14)
|
Komaj sem se vrnil iz tega kampa. Kamp je zelo majhen. Skoraj ni prostora za šotore ali prikolice/kamperje. Večinoma so tam privat prikolice celo leto oz prikolice od kampa. Kamp je majhen, torej je zelo tih. Večina ki so v kampu, pa radi imajo to tišino. Torej ne boste imeli nobenega odvečenga hrupa. Samo ponoči boste slišali malo glasbe z diskota s kampa Medulin, ki je čisto nasproti Kranjskega kampa. Prikolice od kampa so iz let 80 (Adria YU modeli), stare ampak dobro obdržane, čiste in z vso opremo. Imajo baldahin, v njem pa hladilnik in štedilnik z dvema ogenjena na plin. V prilokici dobite vse za kuho, od loncev do kozarcev in vilic. Kadar se prijavite pa vam dajo še vso postelnino. Debela "stara" plahta. Čista postelnina. Na njihovem webu dobite cene prikolic, ki vlkjučujejo osebe ter avto. Plaža je res majhna. Kadar sem bil jaz ni bila ne lepa ne čista. Sicer je peščena, a pesek je nekam bolj velik. Ni najbolj primeren za gradit gradove. Voda je bla tudi umazana (močno umazana). Vsekakor, ne daleč stran imate rt kamenjak z številnimi plažicami. Če se ne motim samo ena je peščena (se ne spomnim imena). Drugače, plaža Njive je res lepa. Tudi če je vsemerjena na odrpto morje, je mirno morje (ne če piha jugozahodnik!). Cena za na rt je 20KN na avto (dnevna karta; vam dajo listek s vašo tabilco). Če greste peš ali z biciklom je brezplačno. Kaj še... edini kamp kjer je recepcija na sredini kampa, ter sanitariji (edini) prav na začetku. Še eno stranišče pa je nad recepcijo. Sanitariji so stalno čisti ter res veliki. Nikjer nisem dobil tako velikih tušev. Čeprav je tušev samo tri (vsaj za moške) nikoli nisem dobil vrste. Kam je majhen! ;) Večina klientov je z LJ in KR, kašen GO in SG, pa kak nemc, italijan ali francoz. Vsi pa z družino ali dedki z vnukom. V recepciji so zelo prijazni! Razen če nočete plaže v kampu, vam ne bo žal tega kampa.
|
|
|
|