Nepoznana -> RE: Občinska denarna pomoč (21.7.2009 16:59:43)
|
V naši občini je tako, da morata biti tle prijavljena otrok in vsaj eden od staršev, sicer ti bon ne pripada (dobimo bon v vrednosti 210 EUR za Pikapolonico). Tole sem našla na straneh Občine Ravne na Koroškem: IZJAVA STRANKE Spodaj podpisan(a) _______________________, stanujoč-a v _________________________ (ime in priimek) (kraj stalnega bivališča) ______________________________, dovoljujem, da lahko Referat za družbene dejavnosti (ulica in hišna številka) Občine Ravne na Koroškem na podlagi 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku (UL RS, št. 24/2006-uradno prečiščeno besedilo) ter Uredbe o pridobivanju in posredovanju podatkov med organi javne uprave za potrebe upravnih postopkov (UL RS, št. 38/02 in 129/2003) pridobi zame vse potrebne podatke, ki so potrebni v upravnem postopku za izdajo odločbe o dodelitvi enkratne denarne pomoči za novorojenca. Ob tem sem bil(a) seznanjen(a)z dejstvom, da lahko osebne podatke, ki se nanašajo name, predložim tudi sam(a), oziroma, da lahko v skladu z zakonom organu pisno prepovem pridobivanje teh podatkov. V skladu z 28. členom Zakona o matičnem registru (UL RS, št. 58/2006-uradno prečiščeno besedilo) izjavljam, da sem seznanjen (a), da lahko sam (a) predložim fotokopijo izpiska novorojenca ali potrdilo iz matičnega registra, oz. dajem s podpisom pisno privolitev, da izpisek oz. potrdilo lahko pridobi Referat za družbene dejavnosti Občine Ravne na Koroškem. Spodaj podpisani/a upravičenec/ka izjavljam, da novorojenec dejansko živi pri meni ter pod materialno in kazensko odgovornostjo izjavljam, da so vsi podatki v vlogi resnični in ustrezajo dejanskemu stanju. Ja, v pravilniku o dodelitvi denarne pomoči vam piše, da mora imeti vsaj eden od staršev stalno prebivališče v tej občini ( poglej na Uradni list št. 62/2007)
|
|
|
|