|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Občinska denarna pomoč
4.7.2009 18:56:35   
Gwendolen
Zadnji sklep o višini denarne pomoči ob rojstvu novorojenca v občini LITIJA - našla sem ga v letu 2005, poznejših pa ne. Ta je določal višino 84.000 SIT bruto. Kar je 350 EUR. Ni tako slabo.

Lp, G.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.7.2009 16:57:52   
Anonimen
Kako pa je s tem v Ravnah na Koroškem???
A lahko jst zaprosim za to pomoč na svoji občini čeprav bo tamala prijavlena pri očetu?

(odgovor članu Gwendolen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.7.2009 16:59:43   
Nepoznana
V naši občini je tako, da morata biti tle prijavljena otrok in vsaj eden od staršev, sicer ti bon ne pripada (dobimo bon v vrednosti 210 EUR za Pikapolonico).

Tole sem našla na straneh Občine Ravne na Koroškem:

IZJAVA STRANKE       Spodaj podpisan(a) _______________________, stanujoč-a v _________________________                                                 (ime in priimek)                                                                     (kraj stalnega bivališča) ______________________________, dovoljujem, da lahko Referat za družbene dejavnosti        (ulica in hišna številka) Občine Ravne na Koroškem na podlagi 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku (UL RS, št. 24/2006-uradno prečiščeno besedilo) ter Uredbe o pridobivanju in posredovanju podatkov med organi javne uprave za potrebe upravnih postopkov (UL RS, št. 38/02 in 129/2003) pridobi zame vse potrebne podatke, ki so potrebni v upravnem postopku za izdajo odločbe o dodelitvi enkratne denarne pomoči za novorojenca. Ob tem sem bil(a) seznanjen(a)z dejstvom, da lahko osebne podatke, ki se nanašajo name, predložim tudi sam(a), oziroma, da lahko v skladu z zakonom organu pisno prepovem pridobivanje teh podatkov.   V skladu z 28. členom Zakona o matičnem registru (UL RS, št. 58/2006-uradno prečiščeno besedilo) izjavljam, da sem seznanjen (a), da lahko sam (a) predložim fotokopijo izpiska novorojenca ali potrdilo iz matičnega registra,  oz. dajem s podpisom pisno privolitev, da izpisek oz. potrdilo lahko pridobi Referat za družbene dejavnosti Občine Ravne na Koroškem.   Spodaj podpisani/a upravičenec/ka izjavljam, da novorojenec dejansko živi pri meni ter pod materialno in kazensko odgovornostjo izjavljam, da so vsi podatki v vlogi resnični in ustrezajo dejanskemu stanju.

Ja, v pravilniku o dodelitvi denarne pomoči vam piše, da mora imeti vsaj eden od staršev stalno prebivališče v tej občini ( poglej na Uradni list št. 62/2007)

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 21.7.2009 17:08:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.7.2009 18:23:19   
Muca83
Ups.

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 21.7.2009 18:24:17 >

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.7.2009 10:53:27   
Anonimen
Sepravi da more dejansko živet tam???
Ker mi2 živiva oba čisto drugje kot pa sva prijavlena.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.7.2009 15:34:26   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Ker mi2 živiva oba čisto drugje kot pa sva prijavlena.

nekje ga bosta morala prijaviti in tam zaprosita z ata denar! sicer pa je najbolj,da se obrneš na občino in se pozanimaš kako je pri vas glede tega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.7.2009 15:51:29   
Anonimen
Sj prijavlena bo pri njemu, samo ne bo dejansko živela tm ampak na drugem naslovu
tm je pa z rdečo napisan:
Spodaj podpisani/a upravičenec/ka izjavljam, da novorojenec dejansko živi pri meni ter pod materialno in kazensko odgovornostjo izjavljam, da so vsi podatki v vlogi resnični in ustrezajo dejanskemu stanju.
To me mal bega user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
22.7.2009 15:58:02   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

To me mal bega user posted image

naj te ne, ker te občinarji itak ne bodo preverjali!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.7.2009 11:48:56   
Žaži
To je pomoč samo za prvorojenca ali za VSAKEGA otroka, rojenega v določeni Občiniuser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.7.2009 14:25:54   
Anonimen
Občina Straža: 200€ za prvorojenca, pri vsakem naslednjem otroku 50€ več (drugorojenec 250€, tretji 300€,...)

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.8.2009 10:01:29   
TRILLI
Koper 200 eurov!!!!

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.8.2009 11:32:49   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: TRILLI
Koper 200 eurov!!!!

Od kdaj pa to?? Nazadnje, ko sem gledala, je bilo še 500 € user posted image in sem si že zračunala, koliko še rabim, da shranimo izvorne celice... A je recesija naredila svoje user posted image

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.8.2009 12:43:46   
NATAŠA35
kamniška občina od 150 - 180€ 

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.8.2009 14:57:36   
fnatasa
Mengeška občina 160 eur - izvedela danes

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.8.2009 15:16:01   
TRILLI
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: TRILLI
Koper 200 eurov!!!!

Od kdaj pa to?? Nazadnje, ko sem gledala, je bilo še 500 € user posted image in sem si že zračunala, koliko še rabim, da shranimo izvorne celice... A je recesija naredila svoje user posted image

Tudi meni ni nič jasno od kje so dobili ta podatek, da ta pomoč znaša 500 eurov. Sam sem prebrala na strani občine Koper, pa tudi na CSD Koper je viselo obvestilo z enakim zneskom. Pa še to je 200 eurov bruto!!!!!!!!!user posted image
Važno, da se delajo fontane!!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.8.2009 16:07:46   
crvicek
Evo, sem prilepila čisto sveže podatke o višini denarne pomoči ob rojsvu otrok.

Giotti, sklepam da si se orientirala po prvem postu na tej temi, ampak žal zgleda da za Koper ta podatek ne drži. Žal je res tako kot je napisala Trilli...samo 200 eur. Mi gre kar na bruhanje ko vidim koliko denarja se meče stran v KP, za novorojenčke pa potem zmanjka...ah brezveze.

Samo da bodo naši otročki zdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še link:

http://www.park.si/2008/05/tabela-meseca-denarna-pomoc-ob-rojstvu-otrok-mestna-obcina-novo-mesto-na-zadnjem-mestu/

Najini princeski raseta...

(odgovor članu TRILLI)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.8.2009 16:11:27   
Anonimen
stari trg pri lozu:
malo cez 200€

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
12.8.2009 10:41:50   
giotti
Crvicek, ma, saj na koncu niti ni tako slabo, če pogledaš, da po nekaterih občinah pa ne dajo niti ficka user posted image Sem se pa čist preveč zapalila na tistih 500 € ... me je pograbil pohlep user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.8.2009 14:15:59   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Crvicek, ma, saj na koncu niti ni tako slabo, če pogledaš, da po nekaterih občinah pa ne dajo niti ficka user posted image Sem se pa čist preveč zapalila na tistih 500 € ... me je pograbil pohlep user posted image

Točno tako! user posted image

Raje 200 eur kot nič. user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?