DISNEYLAND PARIZ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

clea -> DISNEYLAND PARIZ (24.5.2005 21:59:48)

Mi bi pa radi našega fantiča,7 let starega (mojga bratca) peljali v disneyland v Pariz.
Pa me zanima če je katera bila in s kero agencijo.
Kako so kaj tamali uživali na poti.Seveda nebi šli z busom ampak z letalom.
No v glavnem vaša mnjenja in izkušnje,prosim :)!

:rozica::rozica::rozica:
Lp,Clea

*maja -> DISNEYLAND PARIZ (24.5.2005 22:01:53)

Moja sestra je bila ravno zdaj med prvomajskimi počitnicami in je bila blazno navdušena ;). Samo je pa žal bila na ekskurziji s šolo tako da ti glede agencije ne morem pomagati.

Anonimen -> DISNEYLAND PARIZ (24.5.2005 22:21:17)

Jaz sem bila tudi,vendar smo bili s svojim avtom.Tako da ti tudi jaz ne morem pomagat.Bilo pa je supeeeeer:bravo:

viv_ -> DISNEYLAND PARIZ (24.5.2005 23:48:45)

Midva sva bila na poročnem potovanju v Parizu in sva šla tudi v Disneyland. Šla sva z letalom iz Benetk (takrat je letel še volare), tam sva pa v centru Pariza imela hotel.

Kot pravi **** - super je!

Andra -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 0:00:13)

Jaz sem bila preko Kompasa. Tja smo leteli iz Brnika, hotel pa imeli malo ven iz centra, vendar to ni noben problem, ker pri njih podzemna res fantastično deluje. Vse štima na minutko.
Disneyland pa je super stvar, vendar že za nekoliko večje otroke, saj imaš tam celi dan kaj za delat. Nekatere atrakcije so nore. Pri sedemletniku bi znal biti problem, če telesne mere ne zadostujejo njihovim zahtevam, potem ga na določene atrakcije ne spustijo.
Jaz sem ful uživala in še bi se rada kdaj vrnila tja.

NinKa -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 8:15:40)

Jaz sem bla z Relaxom, pred 4 leti,...predlani, ko sva pa bila v Parizu (brez agencij) pa nama je zmanjkalo časa, da bi šla še do Disneya, sva raje šopingala po predbožičnem Parizu.

Ja se strinjam, agencije imajo tak tempo, da ga ne zmores....zato sva rekla, da čez par let, ko bo miško vedel zakaj se gre, gremo zopet v lastni reziji in bomo tam kak dan dva ostali, saj so okoli, pa tut v samem Disneylandu luškani hoteli in si bomo vse v miru ogledali.

:sloncek::kuza::sloncek:

baguSka -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 8:34:10)

Jst sm bla tud v privatni verziji, ampak že kr neki let nazaj. Pomoje sm mela tm enih 10 let.:zmeden: Gardalenda se kr dobr spounem - bla sm čist navdušena, je pa res kar se je že napisal, da te na velik atrakcij ne spustijo in res je tok velk da si lohk vzamete par dni.;) No od takrat so verjetn marskej tud že spremenil, si pa definitvno želim it spet tja.
Mogoče 1x s svojimi otroci.:zmeden2:

baguSka -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 8:40:57)

No Disneyland sm misnla.:ups:

Anonimen -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 9:47:17)

Jaz sem bila lani v sklopu potovanja v Pariz, šli smo z Bergama z Raiyan airom za tako ceno, da dol padeš od smeha.
Disneyland me je nekoliko razočaral, saj sem pričakovala veliko več, je manjši od Gardalanda. Za majhne otroke je veliko bolj primeren od Gardalanda saj ima manj vratolomnih atrakcij in več takih otročjih - razne hišice in dežele pravljčnih junakov ipd. Za majhne otroke je super, za "velike" pa malo manj :)-.
Če te zanima, lahko dam gor kakšno slikico, ker jih imam eno malo morje...

clea -> DISNEYLAND PARIZ (25.5.2005 11:57:22)

Hvala punce!:bravo::rozica:
Sem že malo gledala,pa bo kar res od Kompasa program najboljši.
Saj bi bilo verjetno res bolš it v lastni režiji,samo bo šelj s bratcom samo očka in zato bo radi čim manj letanja s tamalim okol pa iskanja hotela itd.Je boljš z agencijo,ker ti vse oni porihtajo.
Z letalom pa zato,ker bo tudi to za malega eno ful doživetje,ker še nikoli ni bil na letalu in si zelo želi it.

:rozica::rozica::rozica:
Lp,Clea

Stran: [1]