|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   metuljčki v trebuhu
21.6.2009 11:28:44   
sisi77
ojla!
Včeraj se mi je zdelo da sem občutila neko čudno ščemenje v trebuhu kot da bi se mi metuljčki preganjali v trebuhu. Bilo je za hipec dva potem pa čez kakšno minuto spet malo, potem pa nič več.
Zdaj ne vem ali si domišljam ali pa je res že kaj bilo. Zdi se mi namreč še malo prehitno sa sem user posted image šele 10t 4d. Kaj mislite ve. Ali je katera od vas že tako zgodaj začutila kaj takega? Kakšne so vaše izkušnje glede zaznavanja user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: metuljčki v trebuhu
21.6.2009 12:20:12   
anika87
Ne vem, ne bom nič pametovala, ampak mogoče je pa res malo prezgodaj...
Jaz sem prvič začutila v 19. tednu, drugič v 18. Pravijo pa, da tudi že v 14. tednu začutijo.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2009 12:20:12   
tassika
Sisi77 jaz sem začela take metuljčke, jaz sem rekla mehurčki, ker je izgledalo kot bi mi šla radenska po trebuhu gor začela čutit v 16-17t, včeraj ko sem p aže skoraj 18t pa sem začutila par brcik, to je bilo pa tako kot bi nekdo brcnil v trebuhu, ampak vmes bi bilo več dekic, je tko prišla vibracija malo z zamikom. Ne vem no jaz sem prvič noseča in bolj suhcena, ampak 10t se mi vseeno zdi prezgodaj. Pušenjak ima napisano, da naj bi mnogorodke in suhice začutile dojenčka nekje v 16t. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2009 12:26:55   
giotti
Jaz sem pa danes že 18 tednov, pa še ne čutim niti metuljčkov. Sploh ne vem, da imam otročka, tako zelo nič ne čutim, da bi se kaj dogajalo user posted image Pa nisem debela, pa otroček je tudi za skoraj en teden večji user posted image
Hitro me prosim potolažite, da je še ful časa, da bom začutila detece user posted image
Pregled pa imam šele čez dobra dva tedna, pri nas tako šparajo s pregledi user posted image
Srečno vsem in naj vas te brcike osrečujejo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2009 12:28:03   
Volga
Po moje imaš vetrove. 

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2009 12:31:06   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz sem pa danes že 18 tednov, pa še ne čutim niti metuljčkov. Sploh ne vem, da imam otročka, tako zelo nič ne čutim, da bi se kaj dogajalo user posted image Pa nisem debela, pa otroček je tudi za skoraj en teden večji user posted image
Hitro me prosim potolažite, da je še ful časa, da bom začutila detece user posted image
Pregled pa imam šele čez dobra dva tedna, pri nas tako šparajo s pregledi user posted image
Srečno vsem in naj vas te brcike osrečujejo user posted image

giotti res je še čas za vse, jaz tudi nisem vedela ali je to to ali ne zdaj pa se mi zdi da je no, ker je čisto nekaj drugačnega kot ponavadi, za metuljčke pa pravim, d aje bilo pri meni kot radenska, tko je šlo po trebuhu gor ponavadi na levi strani in me je kar žgečkalo, sem se mogkla vedno pol popraskat. Jih pa poznam še par, ki so ravno toliko noseče kot mide pa tudi še ne čutijo nič. Jaz imam pregled drugi petek ti pa samo teden kasneje in boš videla kako veselo plava in brca v tvojem trebuščkuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2009 13:04:07   
giotti
Hvala, Tassika user posted image

Ne, pri meni ni nobenega dvoma, da bi se sploh o čem spraševala, ker ne čutim absolutno ničesar. Torej niti najmanjših, najbolj nežnih, najbolj neopredeljenih ali kakorkoli drugače imenovanih "mehurčkov" ali karkoli, vetrovov tudi nimam user posted image Skratka, kot da ne bi bila noseča razen vsak dan očitno večjega trebuha user posted image

Videla pa na pregledu ne bom nič, ker moja G ne dela UZ-jev razen če bi bilo z nosečnostjo kaj narobe, bog ne daj!

Bo že, saj vem, I am just a bit impatient user posted image user posted image

Uživaj sto na uro v teh občutkih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2009 13:18:32   
Mateja4
jaz sem svojo princesko prvič začutila v 23T..  možno je da ga čutiš, seveda pa je tudi možno da se ti samo zdi ker je pomoje še premajhno vse skupaj da bi lahko čutila

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2009 13:47:33   
tejčit
Ojla punce ve mate že metuljčke jaz pa čakam nauser posted image mi dva dni zamuja,nočem
kaj prehitevat s testom k mam občutek da jo bom vsak čas dobila.napeta sem na momente me mal zvije pa neha.bomo vidli sam vrjetn bo prišla

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2009 8:37:22   
blazka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Po moje imaš vetrove. 

Se strinjam. V 10t je otroček še čisto premajhen, da bi lahko čutila njegove gibe.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2009 8:38:36   
evangelie
Giotti, tudi jaz nič ne čutim, sem pa v 16. tednu. Pravijo, da če nosiš bolj odspredaj, kasneje začutiš...Ne skrbi, vse jih bomo še začutile in na koncu bomo komaj čakale, da nas nehajo brcat user posted image  

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2009 9:25:16   
sontschica
punce ne se sekirat, če še nič ne čutite - vse pride ob svojem časuuser posted image user posted image jaz sem svojega user posted image začela čutit šele v 20t.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2009 10:42:26   
sisi77
Ja saj verjetno imate prav. To sem začutila samo enkrat oz. v soboto potem pa nič več. Verjetno je bila res domišljija. Samo občutek je bil tako hecen tako nežen da sem res pomislila da je to to. Saj pamet pa mi kaže da je še prezgodaj saj še niti trebuščka pravega nimam. user posted image Verjetno je tudi malo tolažbe saj me skrbi ker je še do naslednjega  pregleda celih 14 dniuser posted image . Kaj pa špika vas še kaj in prsi še kaj bolijo. Mene hvalabogu še malouser posted image da se tolažim da je vse ok. Uživajte v user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
22.6.2009 10:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2009 11:21:21   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ma ni to domišljija, ampak, kot je že napisala Volga... to so VETROVI. Punkeci, prdci

Daj... spustiga ven... kaj ga tako šparaš

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2009 11:27:19   
kalypso
giotti js sem v 1. nosečnosti otročka začutila pri 19. tednih, tega drugega pa skoraj pri 20 tednih. Pa pravijo da drugič začutiš prej ;)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2009 10:09:44   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Giotti, tudi jaz nič ne čutim, sem pa v 16. tednu. Pravijo, da če nosiš bolj odspredaj, kasneje začutiš ...

No, 16. teden je res še malo zgodaj za kaj čutit, če si prvič nosečka. user posted image Jaz sem v 19., pa ni še niti mehurčkov. Pojma pa nimam, kje nosim. Ma, bo že nekega dne user posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2009 10:11:39   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

giotti js sem v 1. nosečnosti otročka začutila pri 19. tednih, tega drugega pa skoraj pri 20 tednih. Pa pravijo da drugič začutiš prej ;)

Očitno je res ful stvari, ki na to vpliva.
Srečno, Kalypsi, samo da čutiš user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?