KOKICA32 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (16.7.2009 20:58:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mojemu sem sedaj dala nočno kašico (kosmiči + sadje; jabolko, hruška, breskev), pa je spil najprej 160ml, potem pa še 30ml. Rekord!!!! Upam, da se to noč ne bo tolko premetaval in bo bolj trdno spal. Pokria ga pa danes ne bom, ker je bil včeraj čisto moker, ko sem ga ob 2h hranila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] kakšno kašico pa imaš to? Iz Mullerja? Midve sma samo še na kašicah in sokecih. Danes je tak usta odpirala, ko sma jedli kašico iz korenčka+jabolko, da ji nisem sfolgala devat. Je pa na ma morju dobila tud juhico in se ni nič pritoževala, je kr jedla. Kupila sem jo v Intersparu (MB), je pa od Nestle in se pripravlja z vodo. Kupujem vse od te firme, ker imava midva njihovo AM (beba). Jaz mu kuham..do sedaj je poskusil že korenček, sladki krompir, krompir, jabolko, hruško, banano in razne kombinacije le teh živil. Pa riževe kosmiče itak. Sedaj je na vrsti papaja, bučke, grah, breskev,... Kar lepo papa, le počasi gre. Pa vedno mu dam še AM pred ali po GH! Od kupljenih kašic pa je probal korenček (bljek) in jabolko-breskev (mnjami, jo je zmazal v 3 dneh)
|
|
|
|